Δυτικά ΕπιχειρείνΡοή Ειδήσεων

Στο Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραΐτης

Τι δήλωσαν για τις εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στο Αγρίνιο

Στο Συνέδριο «Δυτικά Επιχειρείν 2022» παρευρίσκονται οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βαρεμένο και Θάνος Μωραΐτης.

Ο Γιώργος Βαρεμένος δήλωσε κατά την είσοδό του στο χώρο του Συνεδρίου:


«Θεωρώ ότι πρέπει να διερευνήσουμε τρόπους προκειμένου να διασώσουμε την πρωτογενή παραγωγή, η οποία είχε μπει σε ένα καθοδικό σπιράλ λόγω της εκτόξευσης του κόστους παραγωγής και της ενεργειακής κρίσης.

Είναι ζήτημα υπαρξιακό για την Αιτωλοακαρνανία να μην υποστεί νέο πλήγμα η πρωτογενής παραγωγή. Να τη διασώσουμε και να την συνδέσουμε με έναν ειδικό τουρισμό, ποιοτικό τουρισμό, ήπιας μορφής που ταιριάζει απόλυτα με την ιστορικότητα της περιοχής, η οποία διαθέτει πέντε αρχαία θέατρα και περιοχές φυσικού κάλλους.

Διαθέτει νερά, τα περισσότερα στην Ελλάδα. Δίνει το νερό να ξεδιψάσει η Αθήνα και πρέπει να υπάρχει η αντίστοιχη αντιπαροχή.

Να κάνουμε ένα συνέδριο όπου θα αντικαταστήσουμε τις λέξεις να και θα και όταν με κάποιες άλλες λέξεις και κάθε φορά να αποτιμούμε μετρήσιμα τι από αυτά τα οποία έχουμε προγραμματίσει έγιναν πραγματικότητα», κατέληξε.

Από μεριάς του ο Θάνος Μωραΐτης ανέφερε:

«Αξίζουν στους διοργανωτές συγχαρητήρια. Ειδικά σε μία περίοδο όπως είναι αυτή που περνάμε. Δύσκολη, με μία πολλαπλή κρίση και στον τόπο μας, στην περιφέρεια μας, με μεγάλα αδιέξοδα.

Θεωρώ ότι εδώ έρχονται να συμβάλουν και οι ομιλητές και όλοι μας, το συνέδριο και τα συμπεράσματά του στα ποια θα πρέπει να κινείται η επόμενη μέρα.

Με ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο, η επόμενη μέρα στην οποία θα πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους αυτού του τόπου γιατί θεωρώ ότι έτσι μόνο θα μπορέσουμε να τραβήξουμε μπροστά και να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον, το οποίο αυτή τη στιγμή δεν διαγράφεται σε καμία περίπτωση θετικό.

Απέναντι στις ανισότητες που δημιουργούνται απέναντι στα αδιέξοδα, την ενεργειακή κρίση, τον πληθωρισμό που έρχονται και γονατίζουν σήμερα τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, οικογένεια και εργαζόμενους ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεδιπλώνουμε το δικό μας σχέδιο και για τη χώρα αλλά ειδικά για τον τόπο μας.

Θέλω να συγχαρώ και πάλι τους διοργανωτές για ένα πετυχημένο συνέδριο».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Κ. Βαρεμενε στη θητεία του Σύριζα που δεν υπήρχε ενεργειακή κρίση ποιες επενδύσεις έγιναν στη περιοχη; 00000000.Κ.Μωραιτη η διοργανώτρια εταιρεία του συνεδρίου δε ζει από κρατικοδιαιτες διαφημίσεις, οπως κάποιες άλλες που άνοιγαν παραμονές εκλογών και έκλειναν το βράδυ των εκλογών, Αλλά δουλεύουν σκληρά. Υ. Γ. Το άλλο με τον Τοτο το ξέρετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button