Δυτική Ελλάδα

Στο «ψυγείο» η Δυτική Ελλάδα-Με τι καιρό θα κάνουμε πρωτοχρονιά σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι

koi-kryoΜε ηλιοφάνεια και λίγη αραιή συννεφιά κατά περιόδους,αλλά και με έντονο κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί  θα γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά  οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας. Αναλυτικά για τις πόλεις του  Μεσολογγίου-Αγρινίου προβλέπονται οι εξής καιρικές συνθήκες.
Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται.
Παρασκευή 30-12-2016
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους , αλλά θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 7 βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 31-12-2016
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους , αλλά θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 βαθμούς η ελάχιστη έως 8 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 1-1-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 2-1-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 βαθμούς η ελάχιστη έως 11 βαθμούς η μέγιστη.
Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται.
Παρασκευή 30-12-2016
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους , αλλά θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 βαθμούς η ελάχιστη έως 4  βαθμούς η μέγιστη.
Σάββατο 31-12-2016
Αραιή συννεφιά κατά περιόδους , αλλά θα έχουμε και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.Οι άνεμοι θα πνέουν από ΒΑκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 βαθμούς η ελάχιστη έως 5 βαθμούς η μέγιστη.
Κυριακή 1-1-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 9 βαθμούς η μέγιστη.
Δευτέρα 2-1-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από Δυτικές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 βαθμούς η ελάχιστη έως 10 βαθμούς η μέγιστη.
meteclub.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button