«Στο πάρα πέντε … ασθμαίνοντας … ξεπουλάμε» – Τι καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο δήμο Μεσολογγίου

Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στο δήμο Μεσολογγίου καταγγέλλουν τη μεθόδευση της απερχόμενης δημοτικής αρχής να αναθέσει σε ιδιώτη την ανακύκλωση.
Στην καταγγελία τονίζεται:

“Δυστυχώς είχαμε ενημερώσει για την αγωνία της απερχόμενης δημοτικής αρχής στο παρά πέντε να «ξεπουλήσει» και τα «ασημικά» του Δήμου και να δεσμεύσει την επόμενη Δημοτική Αρχή με πολυετής συμβάσεις.


Όπως τον διορισμό εσωτερικού ελεγκτή, ορκωτών λογιστών, ενοικίαση αποθήκης, προσλήψεις, και ασθμαίνοντας τις τελευταίες ημέρες… το ξεπούλημα της ανακύκλωσης, για μία ακόμη φορά και των βιοαπόβλητων, σε ιδιώτη, μαζί με τον εξοπλισμό του Δήμου για διευκόλυνσή του (είναι γαλαντόμος ο Δήμος, με τα χρήματα των δημοτών βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο…).

Μόνο για τον στολισμό του Δήμου και της Κεντρικής Πλατείας Μεσολογγίου θυμήθηκε να ζητήσει την «άδεια» του νέου Δημάρχου, για τα «ασημικά» το ξέχασε.
Το θέμα της διαχείριση των απορριμμάτων είναι πολύ σοβαρό, στο οποίο άπτεται ο ΧΥΤΑ, η ανακύκλωση, τα βιοαπόβλητα, τα ογκώδη απορρίμματα κ.α, και δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε στο πόδι και χωρίς σχέδιο. Δεν επιτρέπεται λόγω ανικανότητας και εμμονών να ξεπουλιέται σε ιδιώτη, οποιοδήποτε κομμάτι της και μάλιστα δεσμεύοντας και την νέα Δημοτική Αρχή σε ένα αποτυχημένο μοντέλο.

Ήδη η διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο, όπως και η ανακύκλωση, έχουν στοιχήσει στο Δήμο υπερδιπλάσια λόγω αυτών των αδυναμιών, των αστοχιών και των εμμονών της απερχόμενης δημοτικής αρχής, και όχι μόνο.

Ας σταματήσει εδώ η κατρακύλα και η διασπάθιση του Δημοτικού Χρήματος. Μην ξεπουλάμε και τα «ασημικά».

Το μοντέλο κρίθηκε και κρίθηκε αποτυχημένο στην συνείδηση και των Δημοτών, ας μην αλλοιώνουμε την κρίση και την εντολή τους.

Αναμένουμε άμεσα να επιληφθεί και να πάρει θέση και η νέα Δημοτική Αρχή.

Καλές γιορτές

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Υ.Γ. Είκοσι δύο και σήμερα!”

Πηγή: messolonghinews.gr

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Δήμος Μεσολογγίου εργαζόμενοι