ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Στο Π.Σ. του ΠΑΣΟΚ ο Ναυπάκτιος Γιώργος Τσούμας-ένας νέος που θα απασχολήσει τα κοινά

Το νέο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εξέλεξε η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος μετά από μυστική ψηφοφορία.

Μετά την εκλογή του Ανδρέα Σπυρόπουλου, ως νέου γραμματέα, τα μέλη της ΚΕ ψήφισαν για το νέο 31μελές Πολιτικό Συμβούλιο. Σε αυτό συμμετέχει θεσμικά, ο συντονιστής της νεολαίας, ο Γιώργος Τσούμας από τη Ναύπακτο.


Γεννήθηκε το 1992 και είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ως Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.
Υπότροφος του ΙΚΥ και του Ιδρύματος Ανδρέα Τσάρα, συνεχίζει τις σπουδές του στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Πολεοδομία-Χωροταξία” του ΕΜΠ.

Παράλληλα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον τομέα της εστίασης και του τουρισμού. Συμμετέχει ενεργά από τα εφηβικά του χρόνια σε πολιτικές και κοινωνικές συλλογικότητες. Από το 2018 είναι μέλος της Progressive Youth Academy του Ιδρύματος Friedrich Ebert.

Ο 30χρονος μηχανικός, που συμμετέχει στο ΠΑΣΟΚ σε ανώτατο επίπεδο, είναι απο τους νέους εκείνους που αναδείχθηκαν τα τελευταία χρόνια στον χώρο της κεντροαριστεράς, έχει στενούς δεσμούς με την πατρίδα του και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Τόσο για τις δυνατότητες του , όσο και για τον χαρακτήρα του.

Πρόκειται για ένα όνομα που μάλλον θα πρέπει να αποτυπωθεί στο μυαλό των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και γενικότερα των προοδευτικών πολιτών της περιοχής, μιας και θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Η πλέον πρόσφατη πολιτική του παρέμβαση, ήταν ο χαιρετισμός του στο 13ο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, πριν λίγες μέρες.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button