Δυτική Ελλάδα

Στο Μουσείο Αθλητισμού της ΓΕΑ το 13ο και το 14 Νηπιαγωγείο Αγρινίου και το Νηπιαγωγείο Στράτου

pol-nipia-gea-mousio4

Την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του  13ου και 14ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου και του Νηπιαγωγείου Στράτου στο Αθλητικό Μουσείο Αγρινίου, προκειμένου να βρεθούν οι μικροί μαθητές και μαθήτριες σε ένα περιβάλλον πολιτιστικής και αθλητικής καλλιέργειας, με τρόπο άμεσο και αβίαστο στα πλαίσια του Κοινωνικού Σχολείου και με αφορμή τη θεματική  ενότητα «Διατροφή-Σώμα – Αθλητισμός».

 Το Μουσείο Αθλητισμού αποτυπώνοντας στον εκθεσιακό του χώρο κομμάτια της αθλητικής ιστορίας  στοχεύει στη διαφύλαξη, ανάδειξη, ενημέρωση και δραστηριοποίηση του κοινού σε θέματα αθλητικής κληρονομιάς, καθώς και στην επικοινωνία και συνεργασία με διάφορους φορείς μεταξύ των οποίων και τα σχολεία.

 Τα νήπια ξεναγήθηκαν διαδραστικά στα διάφορα εκθέματα , ενημερώθηκαν με απλά και ωραία παραδείγματα για τις κατηγορίες στις οποίες αυτά διαχωρίζονται και  σε πνεύμα συνεργασίας εργάστηκαν από κοινού σε κατασκευές σχετικές με το θέμα και με πολύ χαρά και ευγνωμοσύνη για την άψογη φιλοξενία δώρισαν στο Μουσείο και τον υπεύθυνο κ. Μπαρμπαρούτση τα έργα τους.

pol-nipia-gea-mousio1

pol-nipia-gea-mousio2

pol-nipia-gea-mousio3

pol-nipia-gea-mousio4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close