Ροή Ειδήσεων

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών η δράση του Αρτέμη Σώρρα

epi-sorras1

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών βρίσκεται η δράση του Αρτέμη Σώρρα. Ήδη δικογραφίες ανασύρθηκαν από το αρχείο με εντολή της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου και τώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία της διερεύνησής τους.

Η πρώτη έρευνα διενεργήθηκε με εντολή του προϊσταμένου της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας Ηλία Ζαγοραίου από την οικονομική αστυνομία και ήδη ολοκληρώθηκε το στάδιο της συλλογής καταθέσεων και στοιχείων.

Ο φάκελος θα συμπληρωθεί από τα δημοσιεύματα που διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής για το θέμα στον Άρειο Πάγο.

Η δεύτερη δικογραφία σχηματίστηκε από εισαγγελέα της Πελοποννήσου και αφορά την υποβολή από μερίδα πολιτών σε εφορίες και ασφαλιστικά ταμεία των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων που μοιράζονται από το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα με τις οποίες ζητούν να εισπράττονται τα όποια χρέη τους από τα ομόλογα ύψους 600 δις δολαρίων που ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του ο επιχειρηματίας.

Η τρίτη δικογραφία σχηματίστηκε με αφορμή τη διανομή των επίμαχων εξουσιοδοτήσεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος από μέλη του κόμματος Σώρρα.

Μίνα Μουστάκα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button