ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Στο «μικροσκόπιο» της Αστυνομίας οι σύνδεσμοι φιλάθλων στο Αγρίνιο

Έλεγχοι στους συνδέσμους φιλάθλων ομάδων έγιναν τις προηγούμενες ημέρες στο Αγρίνιο, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.

Από τους επιτόπιους ελέγχους που έγιναν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν προέκυψε κάτι παράνομο, παρά περισσότερο γραφειοκρατικά ζητήματα.


Η μόνη λέσχη που φαίνεται να λειτουργεί ως παράρτημα οργανωμένου συνδέσμου, είναι αυτή του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως, ο σύνδεσμος των φίλων της ΑΕΚ, δεν φαίνεται να έχει αδειοδοτηθεί και γενικώς χαρακτηρίζεται ανενεργός. Όμως, μόλις πριν λίγες μέρες στον χώρο του συνδέσμου έγινε εκδήλωση κοπής πίτας.

Ο πιο δραστήριος σύλλογος είναι φυσικά αυτός των φίλων του Παναιτωλικού. Έχει όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα «ιδιαίτερο» καθεστώς λειτουργίας, με χαρακτηριστικά πολιτιστικού συλλόγου.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, από τους ελέγχους δεν έχει προκύψει οποιοδήποτε ποινικό αδίκημα. Δεν αποκλείεται όμως να ζητηθούν κάποια επιπλέον έγγραφα, σχετικά με την νομιμότητα λειτουργίας κάποιων λεσχών, από τη στιγμή που αναμένεται και αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου λειτουργίας τους.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button