ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Στο Μεσολόγγι την Τετάρτη ο Χρυσοχοΐδης για την μετεγκατάσταση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Λιβανός: «Ένα ακόμα έργο γίνεται πράξη!»

Στο Μεσολόγγι θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 04/08 ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης για το έργο της μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.

Έτσι, υλοποιείται το έργο της  μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας που θα γίνει στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Το κτίριο παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιος Λιβανός αναφέρει σε ανάρτηση του:

«Με ιδιαίτερη χαρά θα υποδεχθώ στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, το #Μεσολόγγι, τον συνάδελφό μου Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, την ερχόμενη Τετάρτη 04/08/2021, για την έναρξη της υλοποίησης του έργου μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας, στο κτίριο των παλαιών αποθηκών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτόν από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους συνέβαλαν, με αξιοπιστία και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση του εξαιρετικά σημαντικού αυτού έργου για την ΕΛΑΣ και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλίας.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ, τις γυναίκες και τους άνδρες της ΕΛΑΣ Αιτωλίας για την υπομονή που επέδειξαν, εργαζόμενοι με σθένος και υψηλό φρόνημα καθήκοντος, σε ανθυγιεινές και δύσκολες συνθήκες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button