ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Στο Μεσολόγγι η Γιάννα Αγγελοπούλου – Επισκέφθηκε τον Κήπο των Ηρώων (video)

Μετά την Πάτρα, η Γιάννα Αγγελοπούλου, πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», επισκέφθηκε το Μεσολόγγι και τον κήπο των Ηρώων.

Η ίδια βρίσκεται από χθες στη Δυτική Ελλάδα πραγματοποιώντας συναντήσεις με αιρετούς και εκπροσώπους φορέων.

Σήμερα από το πρωί βρέθηκε στην Πάτρα. Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη η κ. Αγγελοπούλου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου: Τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, επισκέφτηκε, σήμερα στο Δημαρχείο, η Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.


Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την επανάσταση του 1821.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε την Πρόεδρο ότι καταρτίζεται, από τον Δήμο, ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός εκδηλώσεων αφιερωμένων στην επανάσταση του 1821 και την πορεία της πόλης μας μέχρι σήμερα.

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος έδωσε στην Πρόεδρο επιτραπέζιο ημερολόγιο που καταγράφει γεγονότα και στιγμές από την επανάσταση του 1821 στην Πάτρα και στην Αχαΐα, το λεύκωμα Χαρτών Μνήμες Πάτρα 1831-1943 καθώς επίσης και το λεύκωμα που παρουσιάζει την Πάτρα πριν από μισό αιώνα με το φακό του αρχιτέκτονα Μιχάλη Δωρή.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Αναστασίου, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής Λειτουργίας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Θανάσης Κανταρτζής, τα μέλη της Ολομέλειας της Επιτροπής κ.κ. Πασχάλης Κιτρομηλίδης ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ και Νικόλαος Κανελλόπουλος καθηγητής Ιόνιου Πανεπιστημίου

Πηγή: thebest.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button