Εκλογές

Στο Μεσολόγγι η Αννα Ροκοφύλλου – Λειτουργία γραφείων στο Αγρίνιο

po-rokofylloy-mes3Με θερμό τρόπο υποδέχθηκαν σήμερα το πρωί  Δευτέρα 19/1/2015 οι πολίτες της Ι.Π. Μεσολογγίου την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Άννα Ροκοφύλλου η οποία επισκέφθηκε σήμερα την αγορά και το Ιστορικό κέντρο της πόλης. Παράλληλα η κ. Ροκοφύλλου είχε μία σειρά θεσμικών επαφών, όπως με τον δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Καραπάνο και τους αντιδημάρχους όπου συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν τον δήμο καθώς γενικότερα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

po-rokofylloy-mes2Ακόμη η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το λιμεναρχείο και συναντήθηκε με τον λιμενάρχη κ. Γιάννη Σικεριανό , ενώ στην συνέχεια συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αιτωλίας κ. Ιωάννη Αγγελόπουλο, καθώς και με μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αιτωλίας. Το σημερινό πρόγραμμα των περιοδειών της κ. Ροκοφύλλου συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα με επισκέψεις στα χωριά του ορεινού Βάλτου.

po-rokofylloy-mes1Στην πλατεία Δημοκρατίας 12 (κεντρική) του Αγρινίου λειτουργεί το πολιτικό γραφείο της Υποψήφιας βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας Άννας Ροκοφύλλου.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26410-59234

Κινητό: 6932-447145

Email: a.rokofyllou@rokofyllou.gr

C:UsersannaDownloadsagrinio anna.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close