ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Στο Λιδωρίκι η πρώτη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Λιδωρίκι η πρώτη Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες μετά την εκλογή των νέων Δημοτικών Αρχών.

Τον δήμο Αγρινίου εκπροσώπησε ο Μίμης Σκορδόπουλος με τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, ενώ τον δήμο Θέρμου η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Ιωάννα Καλημέρη, η οποία εξελέγη πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Δικτύου.
“Στη Συνέλευση παρουσιάστηκαν οι στοχευμένες δράσεις μας, που έγιναν την προηγούμενη θητεία που ήμουν Γεν. Γραμματέας του Δικτύου, εκπροσωπώντας τον Δήμο Αγρινίου και κατόπιν έγιναν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού συμβουλίου του Δικτύου. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους αυτοδιοικητικούς για την επανεκλογή μου και που μου εμπιστεύτηκαν εκ νέου την θέση του Γεν. Γραμματέα του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες. Ένας από τους βασικούς στόχους και της νέας θητείας η θέσπιση αντισταθμιστικών ωφελημάτων από τα Μεγάλα Υδροηλεκτρικά Φράγματα.”, αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Μ. Σκορδόπουλος

“Ένας από τους βασικούς στόχους και της νέας θητείας είναι η θέσπιση αντισταθμιστικών ωφελημάτων από τα μεγάλα Υδροηλεκτρικά Φράγματα και για το δήμο Θέρμου από την Ευηνολίμνη .
Γνωρίζουν οι πολίτες τους αγώνες μας για την θέσπιση των αντισταθμιστικών του Ευήνου ,κόντρα στους πρόθυμους που επί υπουργείας Κουρουμπλή “βοήθησαν” για μικροπολιτικούς λόγους να εξαιρεθεί ο δήμος Θέρμου από το σχέδιο νόμου, που προέβλεπε την καταβολή τους σε άλλους δήμους και τελικά λόγω της σφοδρής αντίδρασή μας αποσύρθηκε, ενώ “αναδομήθηκε ” την ίδια ημέρα ο αρμόδιος υπουργός Εσωτερικών.”, αναφέρει ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close