Στο κύπελλο Acropolis ο Α.Σ. Θησέας


Ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας συμμετείχε στο κύπελλο Acropolis, μια διοργάνωση της ΠΟΚ, όπου ειναι και αναγνωρισμένος σύλλογος.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου:
“Οι αθλητές του συλλόγου κατέπληξαν για μια ακόμη φορά δείχνοντας ότι είναι ο κορυφαίος σύλλογος kick boxing στο Αγρίνιο, άφου είναι και ο μοναδικός σύλλογος που οι αθλητές του αγωνίζονται στην Α κατηγορία.
Τελικός απολογισμός για τον σύλλογο του Αγρινίου : 12 συμμετοχές ,  9 μετάλλια. 4 χρυσά , 2 ασημένια και 3 χάλκινα σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα με πολύ καλό επίπεδο αθλητών. Ο προπονητης του Fight club Kakarelis Νίκος Κακαρέλης και προπονητής της εθνικής ομάδας kick boxing δήλωσε: “Πραγματικά νιώθω υπερήφανος με τις εμφανίσεις των αθλητών μου.  Εξαιρετικές από όλους. Συγχαρητήρια σε όλους όπου εργάστηκαν για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση η οποία ήταν άψογη σε όλα.  Συγχαρητήρια στον Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο αλλά και στον Διονύση Φιλιππόπουλο,  όπου ήταν εξαιρετικά φιλόξενοι και τους εύχομαι κάθε χρόνο και η διοργάνωση θεσμός Acropolis   να μεγαλώνει. Ευχαριστούμε πολύ όσους ήρθαν κοντά στην ομάδα μας για να μας στηρίξουν”.
Χρύσα κατέκτησαν οι:
Παπαδόπουλος Κώστας
Τσακανικας Θωμάς
Μυζήθρας Δημήτρης
Τσιριμωκος Χρήστος
Ασημένια :
Πατσεας Κώστας
Παπαχρήστος Χρήστος ΑΣ Θησέας Λευκάδας
Χάλκινα :
Καραδημας Παντελής
Παρούσης Γιώργος  ΑΣ Θησέας Λευκάδας
Σύρου Ηλιανη  ΑΣ Θησέας Λευκάδας
5η θέση :
Τσιλικη Μαριάννα
Καπογεωργακης  Νικος
Κοψιδας Κώστας
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές, αλλά και τον προπονητή για τις σπουδαίες διακρίσεις που μας χάρισαν.”
Χορηγούμενη
Share
Published by
agripress