ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στο ΦΕΚ η απόφαση ανάκτησης της ελληνικής ιθαγένειας από την τέως βασιλική οικογένεια

Μία ημέρα μετά την υποβολή αιτήματος δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για ανάκτηση ελληνικής ιθαγένειας 10 μελών της τέως βασιλικής οικογένειας - Ποιους αφορά

Δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ σήμερα -μία ημέρα μετά την υποβολή αιτήματος- η απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου για την ανάκτηση της ελληνικής ιθαγένειας των 10 μελών της τέως βασιλικής οικογένειας, προκειμένου να μπορέσουν να αποκτήσουν ταυτότητα και διαβατήριο.

Η απόφαση αφορά στα πέντε παιδιά του τέως βασιλιά, Αλεξία, Θεοδώρα, Παύλο, Φίλιππο Νικόλαο, τη σύζυγο του πρωτότοκου γιου, Μαρί – Σαντάλ και τα 5 παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία, Αχιλλέα Ανδρέα, Οδυσσέα Κίμων, Κωνσταντίνο Αλέξιο και Αριστείδη Σταύρο.


Η αίτηση, όπου τα μέλη της οικογένειας δηλώνουν ως επίθετο το «Ντε Γκρες», υποβλήθηκε μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους στο Ληξιαρχείο Αθηνών. προκειμένου να μπορέσουν να αποκτήσουν ταυτότητα και διαβατήριο.

Δείτε αναλυτικά τις αποφάσεις, όπως δημοσιεύτηκαν στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως:

efimerida kyvernisis de gres 1

efimerida kyvernisis de gres 2

efimerida kyvernisis de gres 3

Πηγή: skai.gr

Χορηγούμενη

papathanasiou2025 Τοπική Διαφήμιση
print Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button