ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

«Στο απόλυτο σκοτάδι γειτονιές του Μεσολογγίου»

Με «μηδέν» καλεί τους πολίτες να βαθμολογήσουν την δημοτική αρχή του Μεσολογγίου, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Πάνος Παπαδόπουλος, αυτή τη φορά με αφορμή ζητήματα καθημερινότητας και ειδικότερα, ηλεκτροφωτισμού.

Φέρνει ως παράδειγμα δυο περιοχές της πόλης του Μεσολογγίου.


Συγκεκριμένα:

«Το κεφάλαιο «περιπέτειες ηλεκτροφωτισμού» στο Δήμο Μεσολογγίου συνεχίζεται. Πέρα από τα όσα τραγελαφικά έχουν συμβεί (Γουριά, Πεντάλοφος κ.ά.), δύο νέες περιπτώσεις είναι ενδεικτικές και μάλιστα στην έδρα του Δήμου:

α) Η πλατεία του Συνοικισμού – πλησίον του 1ου ΚΔΑΠ – είναι στο απόλυτο σκοτάδι, μήνες τώρα! Το έχετε αντιληφθεί κ.κ. της δημοτικής αρχής και αρμόδιε Αντιδήμαρχε ή αρκείστε από τις “σκιές” φωτισμού που έρχονται από τον αύλειο χώρο του ΚΔΑΠ; Αντιλαμβάνεστε τι κίνδυνοι υπάρχουν και ποιες ανεπιθύμητες καταστάσεις μπορούν να λάβουν χώρα;

β) Η οδός Ηρώων Πολυτεχνείου που διέρχεται έμπροσθεν του ξενοδοχείου LIBERTY και πλησίον του Κήπου των Ηρώων, όπου δραστηριοποιούνται δέκα επαγγελματίες και επιχειρήσεις, παρότι έχουν αιτηθεί από 6-9-2022 (πρωτόκολλο δήμου 7-9-2022), να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες ηλεκτροδότησης, εσείς το έχετε αγνοήσει επιδεικτικά! Θα πράξετε τα αυτονόητα τουλάχιστον τώρα που μπήκε το “σωτήριον” έτος 2023;

Σε κάθε περίπτωση στην καθημερινότητα πλέον, βαθμολογήστε με μηδέν».

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Έτσι τεριαζει στο Νομό μας! Το απόλυτο σκοτάδι γιατί; Γιατί δεν υπάρχει πλέον πραγματική ζωή και εκπρόσωποι του κράτους! Όλοι τους κοιτάνε αλλού! Στο Νομό υπάρχει πλέον το Σκότος, η μιζέρια, οι Άνεργοι νέοι και δεν υπάρχει πλέον πραγματική ζωή, αλλά μόνο η ψευτιά και η ρεμούλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button