Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στο Αγρίνιο ο πρώτος λαχνός της λαχειοφόρου της ΕΛΕΠΑΠ

Η ΕΛΕΠΑΠ ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά τη Λαχειοφόρο Αγορά για την στήριξη των Γενναίων Παιδιών.

Μάλιστα, Φέτος η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ήταν η μεγάλη κερδισμένη, αφού στο Αγρίνιο “έπεσε” ο πρώτος λαχνός καθώς και πολλά ακόμη δώρα.

Η ΕΛΕΠΕΠΑΠ Αγρινίου, ενημερώνει σχετικά:

Η ΕΛΕΠΑΠ ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη χρονιά τη Λαχειοφόρο Αγορά για την στήριξη των Γενναίων μας Παιδιών.

Παρά τις πρωτοφανείς αντίξοες συνθήκες που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας του covid-19 είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για την γενναιόδωρη στήριξή σας.

Σας ευχαριστούμε όλους. Κάθε συνεισφορά μικρή ή μεγάλη έχει τεράστια σημασία στη στήριξη του έργου μας., που είναι η αποθεραπεία και η αποκατάσταση των παιδιών με αναπηρία.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους δωροθέτες, που μας υποστήριξαν με τα υπέροχα δώρα τους. Δε θα γινόταν τίποτα χωρίς αυτούς. Από το πρώτο δώρο το αυτοκίνητο TOYOTA AYGO μέχρι όλα τα προϊόντα voucher διαμονής σε ξενοδοχεία, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, δωροεπιταγές, όλες τις εταιρείες συμμάχους που στάθηκαν πλάι μας.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχείων, αξιοποιούνται όπως κάθε χρόνο σε θεραπευτικά και παιδαγωγικά προγράμματα για τα Γενναία μας παιδιά.

Φέτος η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου είναι η μεγάλη κερδισμένη.

Το αυτοκίνητο ΤΟΥΟΤΑ AYGO και πολλά άλλα δώρα κληρώθηκαν στο Αγρίνιο.

Σας ευχαριστούμε για όλα!

Τα αποτελέσματα της λαχειοφόρου μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Κλήρωση Λαχειοφόρου Αγοράς 2020

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button