Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

Στο Αγρίνιο ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου- Εγκαίνια για τα γραφεία της «Πατριωτικής Ένωσης» (φωτο-video)

Στο Αγρίνιο βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου ο πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, για τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματός του.

Το «παρών» έδωσαν φίλοι της παράταξής του, με τους οποίους και είχε εγκάρδιες συνομιλίες κατά την άφιξή του.


Τελέστηκε αγιασμός και ακολούθως ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου μίλησε για τiw προγραμματικές θέσεις κόμματός του, δίδοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο δημογραφικό ζήτημα.

«Εύχομαι το γραφείο αυτό να γίνει μία κυψέλη που να μπορέσει να περάσει τα μηνύματά μας στην περιοχή και σε όλο τον κόσμο της Αιτωλοακαρνανίας. Εύχομαι και άλλοι άξιοι άνθρωποι να έρθουν κοντά μας, να πολεμήσουμε για την πατρίδα και την πίστη μας. Ιδιαίτερα τα νέα παιδιά να έρθουν κοντά μας. Για αυτά είναι ο αγώνας μας. Κύριος στόχος μας το δημογραφικό πρόβλημα. Στην τελευταία απογραφή ύστερα από 11 χρόνια έχουμε μείωση του πληθυσμού. Έτσι αν συνεχίσουμε θα μείνουμε μία ομάδα γερόντων, με ελάχιστα παιδιά. Δε θα μπορέσουν να καλύψουν τα μεγάλα προβλήματα μίας κοινωνίας γέρων. Θα φύγουν να πάνε στο εξωτερικό», ανέφερε αρχικά.

Ακολούθως έβαλε εναντίον Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ για την μεταναστευτική πολιτική. «Η Πατριωτική Ένωση δεν θα επιτρέψει η πατρίδα μας να γίνει χώρα που θα κάνουν κουμάντο οι μουσουλμάνοι».

Παρέθεσε τις θέσεις του για το πρόγραμμα ενίσχυσης των νέων ζευγαριών ώστε να εξασφαλίσουν στέγη, εργασία και δυνατότητα να κάνουν παιδιά. Αναφέρθηκε δε στις θέσεις του σε ότι αφορά την εξωτερική πολιτική, με κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και επέκταση στα δώδεκα ναυτικά μίλια, την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων, της οικονομίας, του τουρισμού και του ΕΣΥ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

emfietzoglou (1)

emfietzoglou (2)

emfietzoglou (3)

emfietzoglou (4)

emfietzoglou (6)

emfietzoglou (7)

emfietzoglou (8)

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button