ΑτζένταΕκδηλώσειςΡοή Ειδήσεων

Στο Αγρίνιο και φέτος η «Φλόγα της Αγάπης»

Την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2022 ο Δήμος Αγρινίου, με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τοπικό Τμήμα Αγρινίου) και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, υποδέχονται στο Αγρίνιο την «φλόγα της Αγάπης» της 20ης Επετειακής Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α).

Υποδεχόμενοι τη «φλόγα της Αγάπης» στην πόλη διοργανώνεται γιορτή, στέλνοντας μηνύματα στην κοινωνία, που αφορούν την Εθελοντική Αιμοδοσία, την ανάπτυξη της έννοιας του Εθελοντισμού γενικότερα και κάθε Εθελοντικής δράσης, που έχουν στόχο να διευκολύνουν και να απαλύνουν τον πόνο των συνανθρώπων μας.


Το Αγρίνιο θα υποδεχθεί την «φλόγα της Αγάπης» την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 8.00 μ.μ. στα «Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια Αγρινίου».

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την καθιερωμένη συγκέντρωση των μοτοσυκλετών στο Δημοτικό πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία), στις 7.15μ.μ. όπου θα ξεκινήσουν την μοτοπορεία και κάνοντας πορεία μέσα στην πόλη, θα καταλήξουν στα Παπαστράτεια Εκπαιδευτήρια να παραδώσουν τη φλόγα στους πεζούς λαμπαδηδρόμους.

Στη συνέχεια οι πεζοί Λαμπαδηδρόμοι θα συνεχίσουν την πορεία της φλόγας στην οδό Παπαστράτου με κατεύθυνση την πλατεία ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ όπου θα ανάψουν το Βωμό και θ’ ακολουθήσει μια μικρή γιορτή.

ΜΟΤΟΠΟΡΕΙΑ: Δημοτικό Πάρκινγκ (πρώην Σφαγεία) – Δεληγιώργη – Αναστασιάδη – Δ. Βότση – Καζαντζή – Σπύρου Τσικνιά – Κύπρου – Μπαϊμπά – Κακαβιά – Δήμου Τσέλιου – Σουλίου – Πλ. Χατζοπούλου – Δαγκλή – Μακρή – Χαρ. Τρικούπη – Oινέως – Αγίου Γεωργίου – Ευτυχίας Καλύβα – Γοργοποτάμου – Θεοτοκοπούλου -Προυσιωτίσσης – Ν. Καζαντζάκη – ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

ΑΦΙΞΗ 8:30 μ.μ. στην Πλατεία Δημοκρατίας

Οι πεζοί λαμπαδηδρόμοι θα ανάψουν τον βωμό

Σημειώνεται πως όσοι συμμετέχουν στη μοτοπορεία θα πρέπει απαραίτητα να φέρουν προστατευτικό κράνος είτε είναι οδηγοί είτε συνοδηγοί στα δίκυκλα.

Εθελοντική αιμοδοσία την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

Την επομένη ημέρα, Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη και από ώρα 8:00 π.μ. μέχρι 2:00 μ.μ. διοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου – από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας και την συμμετοχή του Σωματείου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλ/νίας.

Τη στήριξή τους προσφέρουν: Το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.), Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) και Η Λέσχη Μοτοσικλέτας Αγρινίου.

«Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί» αναφέρει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ευχαριστώντας παράλληλα του χορηγούς: SELKOLIFT – ΣΕΛΙΜΑΣ– ΚΟΣΜΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ, Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, FIRMA ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button