Στο Αγρίνιο η Σοφία Σακοράφα – «Να ενισχύσουμε τα ποσοστά του ΜέΡΑ25» (φωτο, video)

Στο Αγρίνιο βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (6/5) η Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», Σοφία Σακοράφα στο πλαίσιο της περιοδείας της στην Αιτωλοακαρνανία.

Η επίσκεψή της στο νομό ξεκίνησε χθες, Παρασκευή, από τη Ναύπακτο και στη συνέχεια μετέβη σε Μεσολόγγι, Αστακό και Μύτικα.


Μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη», κομματικά μέλη και πολίτες συζήτησαν και ανέπτυξαν τις θέσεις του Κόμματος.

Στο Αγρίνιο συνομίλησε με επαγγελματίες και πολίτες. Μίλησε στο agriniotv για την περιοδεία της στην Αιτωλοακαρνανία και την επίσκεψη στο Αγρίνιο, τους στόχους του κόμματος και τις συνεργασίες ενόψει εκλογών.

Όσα ανέφερε η κ. Σακοράφα:

Για την περιοδεία της στην Αιτωλοακαρνανία

Ολοκληρώνεται η περιοδεία μας στην περιοχή και είναι ένα μέρος από από την όλη περιοδειών σε όλη τη χώρα ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΜέΡΑ25.

Απλοί πολίτες απλοί ψηφοφόροι ενδιαφέρονται να ακούσουμε και να μάθουμε το πρόγραμμά μας και όλα τα στελέχη μας και τα στελέχη μας είναι πάντα για μένα και στη διάθεση των πολιτών για να εξηγήσουμε το πρόγραμμα το οποίο θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό.

Για τους στόχους του κόμματος

Ο στόχος του μέρα25 φυσικά να αυξήσουμε τα ποσοστά μας και θα θέλαμε να βγάλουμε μία έδρα στην Αιτωλοακαρνανία εάν ήταν αυτό γινόταν και αυτό βέβαια εξαρτάται από εμάς θα εξαρτάται από την ψήφο των Ελλήνων πολιτών την οποία σεβόμαστε.

Πρέπει να αυξήσουμε τα ποσοστά σε όλη τη χώρα ώστε να έχουμε περισσότερους βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο πού και θα μπορέσουμε όπως και την προηγούμενη τετραετία που ήμασταν ένα μικρό ακόμα και μπήκαμε ελάχιστος βουλευτές αλλά πιστεύω ότι η δουλειά που κάναμε ήταν τεράστια.

Επειδή έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και σταθερές θέσεις. Αυτά τα τέσσερα χρόνια κρατήσαμε τις υποσχέσεις που δώσαμε δεν κάναμε βήμα πίσω σε όσα είπαν στον ελληνικό λαό δεν της κοροϊδέψαμε και με καθαρό βλέμμα και με το κεφάλι ψηλά τις ξανά ζητάμε την ψήφο για να ξαναβρεθούμε στο ελληνικό κοινοβούλιο και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο που είχαμε ξεκινήσει.

Για την επίσκεψη στο Αγρίνιο

Στο Αγρίνιο θα κάνουμε μία βόλτα γιατί δεν έχω πάρα πολύ χώρο θα προσπαθήσουμε σε αυτή την περίοδο να συναντήσουμε όσους περισσότερους πολίτες γίνεται είναι και υποψήφιοι βουλευτές μας εδω και με όσους περισσότερους βρεθώ είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Για τις συνεργασίες

Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη τοποθέτηση από αυτή που έχει το δικό μας κόμμα και είναι μία τοποθέτηση η οποία δεν προέκυψε τις τελευταίες μέρες των εκλογών.

Δεν μπορεί να ρίξει κανείς το μπαλάκι στα άλλα κόμματα για το γεγονός ότι κάποιοι κυβέρνησαν με πάρα πολύ μεγάλες ελλείψεις, κάποιοι κυβέρνησαν και ταλαιπώρησαν τον ελληνικό λαό, κάποιοι φέραν νομοσχέδια και μνημόνια τα οποία τον φτωχοποίησαν και τώρα ζητάνε και τα ρέστα από τους υπόλοιπους για να κυβερνήσουν ξανά ζητώντας να το στηρίξουν σε μία διαδικασία η οποία δεν είναι ξεκάθαρη εξαρχής.

Είπαμε πολύ νωρίς πως αν θέλετε να υπάρχουν συνεργασίες αυτές δεν μπορεί να είναι συνεργασίες της τελευταίας στιγμής.

Προεκλογικά να καθίσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι να βάλουμε κάτω τα προγράμματά μας και να κουβεντιάσουμε τις θέσεις τις οποίες θεωρούμε σημαντικές. Αυτό έχει σημασία για εμάς το τι θα πούμε προεκλογικά διότι εκ των υστέρων και όταν φτάσει η εβδομάδα των συνταγματικών αναθέσεων για εντολή κυβέρνησης θα πάμε σε μία συζήτηση ανταλλαγής θέσεων, κυβερνητικών, υπουργικών οι οποίες εμάς δεν μας αφορούν.

Δεν είμαστε στο κοινοβούλιο για αυτό το σκοπό.

Μύτικας
Μύτικας
Μεσολόγγι
Μεσολόγγι
Μεσολόγγι
Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Σοφία Σακοράφα