Στις φυλακές Δομοκού ο Μπαρμπαρούσης-στο Μαλανδρίνο ο Ρουπακιάς (φωτο-video)

Στον Δομοκό η ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης

Το δρόμο προς τη φυλακή πήραν σήμερα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής με τα σωφρονιστικά καταστήματα της Στερεάς Ελλάδας να αναλαμβάνουν την… φιλοξενία τους.

Νωρίς το απόγευμα αναχώρησαν από την ΓΑΔΑ οι κλούβες της αστυνομίας που μετέφεραν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης στη φυλακή.


Σχεδόν όλοι πέρασαν από το κτήριο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας απ’ όπου και τα αποκλειστικά πλάνα, πριν ολοκληρωθεί η μεταγωγή τους.

Η πρώτη κλούβα που μετέφερε έξι άτομα έφτασε στη Λαμία περίπου τις 5 το απόγευμα. Στο Τμήμα Μεταγωγών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας είχε σημάνει συναγερμός και όλοι οι αστυνομικοί ήταν επί ποδός.

Κάτω από αυστηρά μέτρα οι κρατούμενοι κατέβηκαν από την κλούβα και μπήκαν στα κρατητήρια. Λίγα λεπτά αργότερα οι τρεις από αυτούς αναχώρησαν για το σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού και οι υπόλοιποι τρεις για αυτό του Μαλανδρίνου.

Μετά από 2 ώρες έφτασε και η μεγάλη κλούβα του Τμήματος μεταγωγών, στην οποία επέβαιναν 28 μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσά τους τα μεγάλα ονόματα.

Στην Λαμία κατέβηκε μόνο ο Γιώργος Ρουπακιάς που με άλλη κλούβα και με συνοδεία ισχυρής δύναμης της αστυνομίας πήρε τον δρόμο για το Μαλανδρίνο της Φωκίδας.

Τέσσερις από αυτούς θα μεταφερθούν στα Τρίκαλα, ενώ οι υπόλοιποι 23, ανάμεσά τους ο Νίκος Μιχαλολιάκος , ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, ο Γιώργος Γερμενής βρίσκονται ήδη στο σωφρονιστικό κατάστημα του Δομοκού.

Ένα άλλο βαν μετέφερε την μοναδική γυναίκα μεταξύ των καταδικασθέντων, πρώην αστυνομικό Βενετία Πόπορη, στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα στη Θήβα.

Στις φυλακές έχουν διαμορφωθεί χώροι όπου θα κρατηθούν αρχικά, σε καραντίνα 14 ημερών, όλοι οι φυλακισθέντες, οι οποίοι θα υποβληθούν και σε τεστ για Covid-19 και ύστερα θα μεταφερθούν στα κελιά τους

Πλάνα από την άφιξη τους στην Α.Δ. Φθιώτιδας:

Περισσότερες φωτογραφίες στο https://tvstar.gr/.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Κασιδιάρης Μαλανδρίνο Μιχαλολιάκος Μπαρμπαρούσης Ρουπακιάς φύλακες Χρυσή Αυγή