ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Ο Θ. Μαυρομμάτης στα έργα ασφαλτόστρωσης στον Αστακό (φωτο)

Στην είσοδο της πόλης του Αστακού, όπου εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης και βελτίωσης του ασφαλτοταπητα βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης.

Συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Παναγιώτη Κιτσοπάνο και τον Δημήτρη Κακογιάννη από το τμήμα συγκοινωνιακών έργων της έδρας, ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό και την εξέλιξη της πορείας των παρεμβάσεων που συμβάλλουν περαιτέρω στην ασφάλεια του επαρχιακού οδικού δικτύου. 


«Κάθε μέτρο οδικού δικτύου που κατασκευάζεται ή αναβαθμίζεται προσφέρει στον τόπο μας, πέρα από το προφανές των ασφαλών δρόμων, νέες αναπτυξιακές προοπτικές σε πολλαπλά επίπεδα. Ειδικά στην περίπτωση του Αστακού με τις υποδομές που υπάρχουν ήδη ή δημιουργούνται μιλάμε για θεαματική αναβάθμιση της περιοχής, η οποία περίμενε χρόνια το ενδιαφέρον της Περιφέρειας», δήλωσε ο Θανάσης Μαυρομμάτης. 

Μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη υποδομών ήταν και ο Αντιδήμαρχος Αστακού Σωτήρης Μακρής που στη συνέχεια συνόδευσε τον κ. Μαυρομμάτη στο Δημαρχείο όπου και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες αναφορικά με τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή. 

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button