ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στις 29 Δεκεμβρίου ξεκινούν οι εμβολιασμοί στα Ιωάννινα

Στα Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων επισκέφθηκε σήμερα ο ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης με σκοπό να παρευρεθεί στην άσκηση προσομοίωσης που θα πραγματοποιούσε το Νοσοκομείο στο πλαίσιο της έναρξης του εμβολιασμού για το COVID-19.

Οι εμβολιασμοί στα Γιάννενα σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου θα ξεκινήσουν την Τρίτη 29/12 σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους


Ο εμβολιασμός για την 1η δόση του εμβολίου του υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.

Το προσωπικό θα εμβολιαστεί για τη δεύτερη δόση, 21 μέρες μετά τη μέρα που θα λάβει την πρώτη δόση, όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο, στο πλαίσιο της έναρξης του εμβολιασμού.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του νοσοκομείου: «το ΠΓΝΙ είναι καθ΄ όλα έτοιμο να ξεκινήσει τον εμβολιασμό του προσωπικού του, έχουν ήδη καταρτιστεί οι πίνακες ημερήσιου προγράμματος εμβολιασμού, έχει στελεχωθεί πλήρως το εμβολιαστικό μας κέντρο με το απαιτούμενο ανθρώπινο δυναμικό και αφού παραλάβουμε τις πρώτες δόσεις του εμβολίου, ξεκινάει από Τρίτη 29/12/2020 ο εμβολιασμός, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους του Νοσοκομείου μας. Ο εμβολιασμός για την 1η δόση του εμβολίου του υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021.

Το προσωπικό θα εμβολιαστεί για τη δεύτερη δόση, 21 μέρες μετά τη μέρα που θα λάβει την πρώτη δόση, όπως ορίζεται από το πρωτόκολλο, στο πλαίσιο της έναρξης του εμβολιασμού.

Στόχος όλων μας είναι να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του υγειονομικού και λοιπού προσωπικού, το δυνατόν γρηγορότερα, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα εμβολιασμού και με τη σκέψη αυτή καλούμε και την υπόλοιπη κοινότητα να πράξει το ίδιο, συμμετέχοντας στον εμβολιασμό, ώστε χρησιμοποιώντας το όπλο που μας έδωσε η επιστήμη και έχουμε πλέον στα χέρια μας, να μπορέσουμε όλοι μαζί να αναχαιτίσουμε τον ιό και να περάσουμε το συντομότερο δυνατό σε ρυθμούς κανονικότητας».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button