Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στις 28/6 ξεκινά η ανάρτηση κτηματογράφησης σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας

Ξεκινά την 28η Ιουνίου η ανάρτηση κτηματολογικών στοιχείων περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας και αφορά περιοχές του δήμου Αγρινίου.

Περιοχές


Συγκεκριμένα, πρόκειται για περιοχές τις περιοχές του Αγίου Κωνσταντίνου, Αγρίνιο, Θεστιέων (πρώην κοινότητες Καινουργίου, Προσηλίων), Νεάπολης, Παραβόλας, Αγίου Νικολάου, Δοκιμίου, Καμαρούλας, Νέας Αβόρανης, Παναιτωλικού.

Οι κάτοχοι ακίνητης ιδιοκτησίας μέχρι την 30η Αυγούστου 2021, (ή την 29η Οκτωβρίου 2021 αν είναι κάτοικοι εξωτερικού), αφού επικαιροποιήσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους, στην ιστοσελίδα www.ktimatologio.gr, μπορούν να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν ή να διορθώσουν την καταγραφή της ιδιοκτησίας, αποφεύγοντας έτσι δικαστικές επιλύσεις που κοστίζουν σε χρόνο, χρήμα και ταλαιπωρία.

Συγκεκριμένα θα πρέπει να δουν και να ελέγξουν:

• Την περιγραφή και τη νομική πληροφορία των ακινήτων (Κτηματολογικός Πίνακας)
• Τα όρια των γεωτεμαχίων (Κτηματολογικό Διάγραμμα)

Εάν συμφωνούν με τα στοιχεία της Ανάρτησης, δεν χρειάζεται να προβούν σε άλλη ενέργεια.

Εάν δεν συμφωνούν με κάποια από τα στοιχεία, μπορούν να υποβάλουν αίτηση διόρθωσης (μέχρι την 30η Αυγούστου 2021, (ή την 29η Οκτωβρίου 2021 για κατοίκους εξωτερικού), ηλεκτρονικά στο www.ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης, κατόπιν ραντεβού.

Σε περίπτωση που δεν έχουν δηλώσει στο Κτηματολόγιο την ακίνητη περιουσία υπάρχει ακόμα περιθώριο να γίνει ηλεκτρονικά στο www.ktimatologio.gr ή στο γραφείο κτηματογράφησης κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να να καλούν το αντίστοιχο Γραφείο Κτηματογράφησης.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button