Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στις 18 Οκτωβρίου οι εκλογές στον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών

Συνεδρίασε την Κυριακή 27/9/2020 το Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών, με θέματα της Ημερήσιας Διάταξης όπως διανεμήθηκε στα μέλη:

1. Έγκριση Διοικητικού Απολογισμού περιόδου 2018 – 2020.
2. Έγκριση Οικονομικού Απολογισμού περιόδου 2018 – 2020.
3. Προσδιορισμός Τακτικής ΓΕΝΙΚΗΣ Συνέλευσης.
4. Προσδιορισμός εκλογών για νέο Δ.Σ.
5. Λοιπά θέματα (ενημερώσεις για τις πρωτοβουλίες που έχει δρομολογήσει το απερχόμενο Δ.Σ.

Έχοντας την απαιτούμενη απαρτία κατά τα 6/7 με παρόντες τους Μπόνη Χρήστο , Νικολάου Κώστς, Γαλάνη Αγγελική, Σούρλα Γωγώ, Παπαγεωργίου Γιώτα και Παπαναστάση Δημήτρη και απούσα την Κοντή Ειρήνη και μετά την ανάγνωση των απολογισμών Διοικητικού και Οικονομικού οι οποίοι εγκρίθηκαν παμψηφεί, το Δ.Σ. προχώρησε στον καθορισμό της τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Η σχετική ενημέρωση συνεχίζει:

“Όπως ήδη είναι γνωστό, όλες οι πολυμελείς συγκεντρώσεις άνω των 6 ατόμων απαγορεύονται, για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να διανεμηθούν στα μέλη (όσα είναι ενεργά) οι δυο απολογισμοί μέσω e-mail και με την παράκληση να δώσουν την ψήφο τους (θετική ή αρνητική) για να προχωρήσει η διαδικασία των εκλογών. ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ να ψηφίσουν ΟΛΟΙ μέσω του e-mail του Συλλόγου, ούτως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα της επίσημης καταγραφής του αποτελέσματος.

Η αποστολή των απολογισμών στα μέλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/9/2020, με χρονικό όριο τεσσάρων ημερών να δώσουν την απάντηση τους.
Σαν ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε η 18/10/2020 ημέρα Κυριακή στα γραφεία της ΠΑΝΣΥ στην οδό Πατησίων.

Με την (ευελπιστούμε θετική ψήφο) υπερψήφιση των απολογισμών θα σας ανακοινώσουμε το ψηφοδέλτιο και την εφορευτική επιτροπή, ούτως ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για τις επιλογές σας.

Στα μέλη του Συλλόγου που το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα βρίσκονται στον Αστακό ή τα μέλη που έχουν μόνιμη κατοικία εκτός Αθηνών, θα τους αποσταλούν ψηφοδέλτια αρκετά νωρίς, ούτως ώστε να έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν και να επιστρέψουν τους φακέλους ξανά, τους οποίους θα παραλάβει η εφορευτική επιτροπή και θα καταχωρήσει τους σταυρούς προτίμησης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button