Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στηρίζει το έργο της ΕΛΕΠΑΠ ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου (φωτο)

Την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου επισκέφτηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου και τα μέλη του κ. Δεληγιάννης, Καρναβιάς και Καλαϊτζίδης.

Ενημερώθηκαν μεταξύ άλλων για το πρόγραμμα της οικονομικής υιοθεσίας και υποσχέθηκαν ότι θα είναι συνοδοιπόροι στον αγώνα αποκατάστασης των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.


Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

Η αγάπη και η αλληλεγγύη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου μας συγκίνησε ιδιαίτερα. Την Πέμπτη 03/02/2022 υποδεχθήκαμε τον Πρόεδρο κύριο Σωκράτη Κωστίκογλου και τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Δεληγιάννη, κ. Καρναβιά και κ. Καλαϊτζίδη.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ανέφερε ότι η συνεχής και επί πολλά έτη δράση και προσφορά της ΕΛΕΠΑΠ έδωσε το κίνητρο στο σύλλογό τους να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ τους ενημέρωσε διεξοδικά για τα προγράμματα και τις μεθόδους που ακολουθούν οι θεραπευτές του κέντρου μας, για την καλύτερη δυνατή και πολύπλευρη αντιμετώπιση των Γενναίων μας Παιδιών και των οικογενειών τους.

Οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν σε όλα τα τμήματα αποθεραπείας και της πρώιμης θεραπευτικής και εκπαιδευτικής παρέμβασης, έφεραν μαζί τους μια μεγάλη ποσότητα πλαστικών καπακιών ενισχύοντας την δράση μας για την ανακύκλωση, κατέθεσαν χρηματικό ποσό στήριξής του έργου της ΕΛΕΠΑΠ αλλά και ποσό αντί στεφάνων για εκλιπόντα μέλος τους.

Ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της οικονομικής υιοθεσίας και υποσχέθηκαν ότι θα είναι συνοδοιπόροι μας στον αγώνα αποκατάστασης των Γενναίων μας Παιδιών.

Η Πρόεδρος της Τ.Δ.Ε.                                       Η Γραμματέας 

Λαμπρινή Κολοβού                                    Θεοδώρα Τρομπούκη

Η ενημέρωση του Εμπορικού Συλλόγου:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου επισκέφθηκε την ΕΛΕΠΑΠ και στέλνει το μήνυμα στήριξης της

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου δείχνοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο επισκέφθηκε τη δομή της ΕΛΕΠΑΠ που λειτουργεί στην πόλη μας θέλοντας να στηρίξει την εξαιρετικά σημαντική προσπάθεια που γίνεται σε αυτή .

Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου συναντηθήκαμε με την Πρόεδρο και την Διευθύντρια της ΕΛΕΠΑΠ ενημερωθήκαμε αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας της δομής καθώς επίσης επισκεφθήκαμε και ξεναγηθήκαμε  σε όλους τους χώρους του νέου κτιρίου που στεγάζεται σήμερα.

Διαπιστώσαμε από την επίσκεψη μας  πόσο σημαντική είναι – όχι μόνο για την πόλη μας και τον νομό μας αλλά και για τους γειτονικούς νομούς – η συγκεκριμένη δομή, η οποία προσφέρει τόσο σημαντικό κοινωνικό έργο βοηθώντας και στηρίζοντας τα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα, προσφέροντας συγχρόνως ανακούφιση στις οικογένειες τους.

Δηλώσαμε σαν μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας ότι θα μεταφέρουμε προς τους συναδέλφους μας και όχι μόνο, την ανάγκη στήριξης της δομής της ΕΛΕΠΑΠ για να συνεχίσει να προσφέρει το σημαντικό κοινωνικό της έργο που έχει ξεκινήσει πριν 23 χρόνια.

Η Διοίκηση, η Διεύθυνση, όλοι οι εργαζόμενοι καθώς και όσοι προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους αξίζουν την αναγνώριση, την επιβράβευση και την στήριξη όλων μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου και ο εμπορικός κόσμος της πόλης μας έχει αποδείξει με τη στάση του εδώ και πολλά χρόνια ότι στηρίζει όλες τις δομές που λειτουργούν στην πόλη μας αναγνωρίζοντας και επιβραβεύοντας τη σημαντική κοινωνική τους προσφορά.

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button