Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στηρίζει τις κινητοποιήσεις για τα νοσοκομεία του νομού η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας

«Το μεγάλο πρόβλημα της Υγείας που ταλανίζει και το νόμο μας για αρκετά χρόνια, σήμερα οξύνεται για μια ακόμα φορά, φέρνοντας τους κατοίκους του νόμου σε απόγνωση», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΟΑΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Υπογραμμίζει ότι συμμετέχει στη σύσκεψη που προγραμματίζουν για το προσεχές διάστημα οι ιατροί σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι καθώς και στο παναιτωλοακαρνάνικο συλλαλητήριο που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, καλώντας παράλληλα τον αγροτικό κόσμο να στηρίξει κι αυτός.


Αναλυτικά:

Το μεγάλο πρόβλημα της Υγείας που ταλανίζει και το νόμο μας για αρκετά χρόνια, σήμερα οξύνεται για μια ακόμα φορά, φέρνοντας τους κατοίκους του νόμου σε απόγνωση

Τα μόνιμα υποστελεχωμένα Νοσοκομεία, τα αποψιλωμένα Κέντρα Υγείας και φυσικά τα Αγροτικά Ιατρεία στα χωριά μας, που έχουν καταντήσει να είναι γραφεία συνταγογράφησης και μάλιστα, για κάποιες μέρες το μήνα, είναι δεδομένο ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες μας.

Η ΟΑΣ με απόφασή της, συμμετέχει τόσο στη σύσκεψη που καλούν η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας, το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Μεσολογγίου και το Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, στις 18/7, όσο και την Πέμπτη 14/7 στις κινητοποιήσεις στα τακτικά ιατρεία των δύο νοσηλευτικών ιδρυμάτων στις 12 το μεσημέρι.

Επίσης, συμμετέχουμε και στο παναιτωλοακαρνάνικο συλλαλητήριο που θα γίνει στην κεντρική πλατεία Αγρινίου, τις επόμενες μέρες.

Καλούμε κάθε Αγροτικό Σύλλογο, να πάρει απόφαση να συμμετέχει, καλούμε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο, όλους τους κατοίκους του νόμου, από κάθε περιοχή και χωριό να πάρουν μέρος στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις.

Απαιτούμε, Νοσοκομεία και Δομές Υγείας, πλήρως στελεχωμένες, με γιατρούς, νοσηλευτές και άλλο παραϊατρικό-διοικητικό προσωπικό, εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα σύγχρονα μέσα, με τις κατάλληλες υποδομές.

Τη λύση θα τη δώσουμε εμείς, για να έχουμε καθολικά Δημόσια Δωρεάν Υγεία για μας και τα παιδιά μας!

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button