Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στηρίζει την απεργία της 16ης Μαρτίου η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Αιτωλοακαρνανίας

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου και θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Αναφέρει σε σχετική ενημέρωση:


«Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας, εκφράζει την συμπαράσταση της στις οικογένειες των θυμάτων του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη, ζητά την δικαίωση τους μέσα από την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους αυτής της τραγωδίας και την παραδειγματική τιμωρία τους.

Ήρθε η ώρα της αλήθειας όσο και αν δεν είναι δημοφιλής, ήρθε η ώρα της απόδοσης των ευθυνών όσο και αν πονέσει, έφτασε η στιγμή που το σάπιο – όσο ψηλά και αν βρίσκεται – πρέπει να αποκοπεί από το υγιές εάν θέλουμε να προσφέρουμε στο μέλλον των παιδιών μας.

Σε αυτό το πλαίσιο η Ένωση, με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 και θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας».

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button