Ροή ΕιδήσεωνΤέχνες

Στην τελική ευθεία το Μουσείο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης Ξηρομέρου

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης “Χριστόδουλος Παμπλέκης” σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μπαμπίνης Νίκου Παλιούρα, Κων/νου Κομπλίτση και Φωτη Μπενέκου καθώς και την μεγάλη βοήθεια και συνεργασία του Προέδρου της επιτροπής μουσείου κ. Πέτρου Χρυσικού Πέτρου, ενημερώνει ότι μετά από 15 μήνες αδιάκοπης εργασίας και πολύ μεγάλης γραφειοκρατικής διαδικασίας, υπάρχει ένα πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα, (δηλαδή να λυθεί οριστικά το θέμα), για το παραχωρηθέν κτήριο από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό, στο οποίο στεγάζεται το Μουσείο του Συλλόγου.

Το κτήριο βρίσκεται στην τελική φάση της νομιμοποίησης, (συμβόλαιο αγοράς οικοπέδου, δήλωση στο κτηματολόγιο, πληρωμή προστίμων, εργασίες τοπογράφου και μηχανικών). Τα έξοδα πληρώθηκαν από τα εναπομείναντα στο ταμείο του Συνεταιρισμού κατά 80 % και τα υπόλοιπα επιβαρύνουν το Σύλλογο.

Ακριβής ανακοίνωση – ενημέρωση θα γίνει στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στις 12 Αυγούστου από τον Πρόεδρο της Eπιτροπής ο οποίος διαχειρίστηκε το θέμα με μεγάλη υπευθυνότητα και νομιμότητα.

“Ως Δ.Σ. του Συλλόγου νοιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν σ’ αυτή την προσπάθεια και να τους πούμε μέσα απ’ αυτές τις λίγες γραμμές, ότι μας κάνανε περήφανους για την άψογη συνεργασία και υπευθυνότητα που υπέδειξαν όλο αυτό τον καιρό (παρόλες τις δυσκολίες της πανδημίας αλλά και της χιλιομετρικής απόστασης), χωρίς γραφικότητες, τυμπaνοκρουσίες και κομπασμούς, κάναμε όλοι το καθήκον μας, για να παραμείνει το κτήριο στολίδι στα χέρια Μπαμπινιωτών”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button