Δυτική Ελλάδα

Στην Παπαστράτος ο τίτλος "Κορυφαίος Εργοδότης" από το Top Employer Institute

koi-papastratos1Στην Παπαστράτος απονεμήθηκε ο τίτλος «Κορυφαίος Εργοδότης» στην Ελλάδα από το Top Employer Institute. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αυτή έρχεται να προστεθεί στις συνεχόμενες διακρίσεις της εταιρείας ως Great Place to Work τα τελευταία τρία χρόνια (2012, 2013 και 2014).

Όπως αναφέρει το Top Employer Institute, «η έρευνά μας έδειξε ότι η Παπαστράτος διασφαλίζει εξαιρετικές εργασιακές συνθήκες, προωθεί και αναπτύσσει τα ταλέντα σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης και κατέχει ηγετική θέση όσον αφορά το περιβάλλον Ανθρώπινων Πόρων, καταβάλλοντας διαρκείς και συνειδητές προσπάθειες για τη βελτιστοποίηση των εργασιακών πρακτικών και την ανάπτυξη των εργαζομένων της».

«Για όλους εμάς έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι ένας διεθνούς κύρους οργανισμός μάς βραβεύει για το εργασιακό μας περιβάλλον. Παρά την οικονομική κρίση, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ανταγωνιστικές αποδοχές, να εστιάζουμε στην ανάπτυξη των εργαζομένων μας, να αναγνωρίζουμε και να ανταμείβουμε την αριστεία, να προσφέρουμε ευκαιρίες για διεθνή σταδιοδρομία και να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να έχουμε ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Επιπλέον, δεν προχωρήσαμε σε μειώσεις προσωπικού και περικοπές μισθών ενώ, αντίθετα, το 2014 κάναμε περισσότερες από 130 προσλήψεις μόνιμου και εποχιακού προσωπικού και πάνω από 50 απόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ έκαναν πρακτική άσκηση στην εταιρία μας,» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Παπαστράτος Νικήτας Θεοφιλόπουλος.

capital.gr

Πηγή:www.capital.gr

ca

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close