ΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Στην Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική διαγωνίζονται οι υποψήφιοι των ΓΕΛ

Σήμερα πέφτει η "αυλαία" για το μάθημα της Κοινωνιολογίας στις Πανελλαδικές, καθώς από του χρόνου το μάθημα αυτό θα αντικατασταθεί από τα Λατινικά.

Στα μαθήματα Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και στην Πληροφορική ( (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής), διαγωνίζονται σήμερα Παρασκευή, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Σήμερα πέφτει η “αυλαία” για το μάθημα της Κοινωνιολογίας στις Πανελλαδικές, καθώς από του χρόνου το μάθημα αυτό θα αντικατασταθεί από τα Λατινικά.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ ολοκληρώνονται την Τρίτη με τα μαθήματα Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π.Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Στο μεταξύ ξεκίνησε χθες το απόγευμα στα Βαθμολογικά Κέντρα η πειραματική βαθμολόγηση των γραπτών στα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας), που διαγωνίστηκαν προχθες οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, προκειμένου να διατυπωθούν ενδεχόμενες ερωτήσεις προς την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων και να δοθούν οι όποιες διευκρινίσεις.


Η κανονική βαθμολόγηση θα αρχίσει σήμερα Παρασκευή, μετά την 12 το μεσημέρι,οπότε η βαθμολογητές θα παραλάβουν τις διευκρινίσεις που ενδεχομένως θα παρασχεθούν από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων.

Πηγή: esos.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button