Δυτική Ελλάδα

Στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου ο Γάλλος Υπουργός Μεταφορών

gefyra-gallosypoyrgos1Σε μία περιήγηση σε ελληνικά έργα παραχώρησης, στην υλοποίηση και λειτουργία των οποίων συμμετέχουν γαλλικές εταιρείες, ο Γάλλος Υπουργός Μεταφορών κ. Frédéric Cuvillier, πραγματοποίησε, επίσκεψη στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης
Τους Γάλλους επισήμους, σύμφωνα με  το thebest.gr υποδέχθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο της Ζεύξης ο κ. Παναγιώτης Παπανικόλας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και Διευθυντής Ανάπτυξης Νοτιοανατολικής Ευρώπης της VINCI Concessions. Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιλάμβανε ενημέρωση για την πορεία της παραχώρησης από την κατασκευή μέχρι σήμερα, ξενάγηση στον Πυλώνα Μ4 και στο Κέντρο Ελέγχου και γεύμα.
gefyra-gallosypoyrgos2Στο βιβλίο επισκεπτών της Γέφυρας, ο κ. Cuvillier έγραψε το παρακάτω αφιερωματικό σημείωμα:
«Η Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» είναι ένα εξαιρετικά αξιοσημείωτο δείγμα της ένωσης της τεχνολογίας με την αξιοσύνη. Μακάρι αυτό που η Γέφυρα συμβολίζει, δηλαδή τη βούληση που ευοδώθηκε, να δίνει στην Ελλάδα την αίσθηση της ελπίδας και της επιτυχίας για το μέλλον της. Στο όνομα της ελληνογαλλικής φιλίας, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Γέφυρας».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button