ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Στην έκθεση BEYOND 4.0 ο Δήμος Αγρινίου

Στην έκθεση BEYOND 4.0, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, συμμετέχει ο Δήμος Αγρινίου από τις 14- 16 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για έκθεση τεχνολογίας και καινοτομίας η οποία παρουσιάζει πρωτοπόρα προϊόντα και υπηρεσίες και πραγματοποιείται ταυτόχρονα με το ετήσιο Συνέδριο της ΚΕΔΕ.


Ο Δήμος Αγρινίου θα παρουσιάσει τις ψηφιακές εφαρμογές που υλοποιεί και ήδη διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών. Παράλληλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής θα ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο της καινοτομίας και τις δυνατότητες που προσφέρουν στις σύγχρονες πόλεις.

Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι να συμβάλει στην προώθηση και προβολή όλων των καλών πρακτικών, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου : «Είναι προφανές ότι η Κοινωνία της Πληροφορίας δημιουργεί ένα νέο περιβάλλον και νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη, ευημερία και ποιότητα ζωής. Στο Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τις σύγχρονες τεχνολογίες, με στόχο, αφενός να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών, αφετέρου να ενισχύσουμε τη συμμετοχή τους σε ζητήματα που τους αφορούν. Άλλωστε ‘έξυπνη” είναι μια πόλη που διαθέτει ανοικτά τα δεδομένα σε όλους».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button