ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Στην αντεπίθεση κατά Πιστιόλα αντιδήμαρχοι-Γ. Βασιλείου: «Δεν αντέχω άλλο να μηδενίζονται τα πάντα»

Μετά τον Πάνο Μαρνέζο και ο αντιδήμαρχος Αγρινίου Γιάννης Βασιλείου, ασκεί κριτική στην παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Αγρινίου, καταλογίζοντάς της μηδενισμό και προσπάθεια απαξίωσης των πάντων.

Αφορμή της νέας αντιπαράθεσης ήταν καταρχήν η ανάρτηση του κ. Κώστα Πιστιόλα για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, ενώ ακολούθησε και δεύτερη με συνολική κριτική στο 11χρονο έργο της δημοτικής αρχής του Γ. Παπαναστασίου.


Ο αντιδήμαρχος Γιάννης Βασιλείου, μετά και την δεύτερη ανάρτηση της παράταξης Πιστιόλα, φαίνεται πως «δεν άντεξε», όπως ο ίδιος υποστηρίζει.
«Αλήθεια τα χωριά είναι παρατημένα; Μάλλον οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων ζουν σε μια εικονική πραγματικότητα και μας λένε το αντίθετο αλλά μάλλον ούτε αυτοί ξέρουν τα χωριά τους», σημειώνει μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος.
«Γράφω γιατι δεν αντέχω άλλο να μηδενίζονται τα πάντα.Γράφω γιατί βαρέθηκα να τα βλέπουν όλα γκρίζα και μαύρα», συμπληρώνει ο κ. Βασιλείου.

η

Χορηγούμενη
600x338 2025 Τοπική Διαφήμιση
χαλιμουρδας εκο Τοπική Διαφήμιση

2 Σχόλια

  1. Το ίδιο συμβαίνει και στα υπόλοιπα χωριά του δήμου. Έργα δεν έχουν γίνει πουθενά. Στο Παναιτώλιο έφτασαν τα ξερά χόρτα πάνω από την περίφραξη του παιδικού σταθμού σε μια εποχή που όλοι φωνάζουν καθαρίστε τα οικόπεδα. Ανέβηκε προσφατη φωτό .Ο δήμος απών. Καθάρισαν τα πλακάκια στην πλατεία Ζευγαρακιου και το έχουν αναδείξει σε μέγα έργο. Στην παλιό βρύση στο Κ. Κερασόβου έπειτα από αλλεπάλληλες φωνές καθαρίστηκε ο χώρος. Και αυτό μέγα έργο. Στα υπόλοιπα χωριά απραξία.
    Μήπως κ. Αντιδημαρχε θεωρείται έργο το καθάρισμα των δασικών δρόμων; Οι δρόμοι οι δασικοί καθαρίζονται κάθε χρόνο από το 2000. Αυτό αποτελεί αναγκαίο και διαχρονικό καθήκοντα. Μήπως έχετε να μας υποδείξετε κάποιο έργο ; κανένα. Αυτό που κάνατε είναι την αύξηση των παγίων ύδρευσης και την αύξηση του νερού από 75% μέχρι 125%.
    Σε όλα τα χωριά του δήμου. Απλά κάνετε μια απλή διαχείριση που επαναλαμβάνεται από τότε που υπήρχαν οι κοινότητες. Αυτό οποιοσδήποτε δήμαρχος θα μπορούσε να το κάνει. Για το μέγα αυτό έργο Ε δεν θα μπορούσαμε να σας πούμε και ΕΥΓΕ. Και κάτι τελευταίο που ειπώθηκε σε μια συζήτηση με δύο προέδρους κοινοτήτων ότι δεν έχουμε χρήματα ούτε να αλλάξουμε λάμπες φωτισμού. Ζητάμε δύο κυβικά αμμοχάλικο και τα ζητάμε από τον κ. Βασιλείου και επί λέξη μας είπαν ότι πάντα μας κοροϊδεύει. Αυτά τα λίγα κ. Βασιλείου. Προσπαθήστε μόνο να εισπράξετε τους λογαριασμούς ύδρευσης που τόσο αυξήσατε. Έλεος για αυτό θα τα ακούτε κάθε μέρα.

  2. Στα χωριά πράγματι επικρατει μια κατάσταση προς εγκατάλειψη………
    Δεν έχει γίνει τίποτα εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις και μάλλον υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που σε καποια χωριά γίνονται κάποια έργα…….Σε κάποια άλλα όμως γίνονται μόνο ζημιές…..θα αναφερθώ πρώτα απ’ όλα στον επαρχιακό δρόμο Αγρίνιο Νεάπολη ……Σπολάιτα …..
    Ήταν μια χαρά δρόμος εκτός από κάποια σημεία……τώρα σε όλη την διαδρομή είναι χάλια……και η ζημιά έγινε από τα συνεργεία που ανέλαβαν να αλλάξουν δίκτυο νερού και το έσκαψαν παντού κάνοντας το άχρηστο…….και δεν φτάνει αυτό…..το διορθώνουν με μπαλώματα που είναι στο μαύρο τους το χαλί …….
    Θα έπρεπε τουλάχιστον να αποζημιώσουν τα χωριά κάνοντας κάποια έργα εφόσον έχουν κάνει εργοτάξιο το γήπεδο του χωριού….
    Δεν γίνεται τίποτα απολύτως…..όπως ήταν είναι…….έργο κανένα …….
    Και αν κάνουμε λάθος ας δημοσιεύσουν τι έργα έχουν γίνει στο κάθε χωριό για να τα μάθουμε και εμείς ……….

    Ούτε καν τα Χριστούγεννα δεν στολίζουν…….πετάνε ένα σκέτο δέντρο με μια σειρά λαμπακια και αυτό ήταν όλο…… ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button