ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Στην… αναμονή δεκάδες πολίτες για το ΚΕΑ στο Αγρίνιο-δυσκολίες στην επικοινωνία

Τι λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος

«Ποιο εύκολα βρίσκεις στο τηλέφωνο την βασίλισσα Ελισάβετ παρά τους υπαλλήλους των γραφείων του ΚΕΑ στο Αγρίνιο».

Η ανωτέρω γλαφυρή περιγραφή ανήκει σε αναγνώστη του agriniopress.gr, που όπως αναφέρει εδώ και μέρες τηλεφωνεί με σκοπό να κλείσει ραντεβού και όπως υποστηρίζει ή δεν απαντά κανείς ή το απαντούν και στη το κλείνουν αμέσως ή διαφορετικά θα είσαι σε μια ατέλειωτη αναμονή.

Πολίτες αναφέρουν παράλληλα ότι δεν έχουν ενημέρωση αν γίνεται η ανανέωση του επιδόματος αλληλεγγύης ηλεκτρονικά και προσπαθούν, μάταια, να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνικώς.

Τι λέει ο αντιδήμαρχος Κ. Καλαντζής

Το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αγρινίου δέχεται κοινό κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον το αίτημά τους δεν δύναται να διεκπεραιωθεί τηλεπικοινωνιακά.

Το agriniopress, επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας Κώστα Καλαντζή, ο οποίος σημείωσε πως η συγκεκριμένη υπηρεσία απευθύνεται σε 9.000 δικαιούχους με αποτέλεσμα τα τηλέφωνα να… δουλεύουν συνεχόμενα.

Ευνόητο είναι λοιπόν, με βάση τα όσα υποστηρίζει ο αντιδήμαρχος, πολλοί πολίτες να βρίσκονται διαρκώς στην… αναμονή.

Καθημερινά τόνισε ο κ. Καλαντζής κλείνονται 70 ραντεβού όπου ο μέσος όρος του χρόνου αντιστοιχεί σε 15-20 λεπτά. Παράλληλα, πρόσθεσε πως σε λιγότερο από δύο μήνες θα λειτουργεί και δεύτερο κτίριο με σκοπό να αποσυμφορηθεί η όλη κατάσταση ενώ έχουν δρομολογηθεί και προσλήψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button