ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στην ανακρίτρια ο Δασκαλάκης, θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής

Στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, πήγε πριν λίγο ο Μάνος Δασκαλάκης, για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Κατά την προσέλευσή του στα δικαστήρια, ο Μάνος Δασκαλάκης αποδοκιμάστηκε από άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο και έτυχε να τον αντιληφθούν. «Δολοφόνοι, ντροπή σου, κάνατε παιδιά για να τα σκοτώσετε», φώναζαν.


Πολίτες αποδοκίμασαν τον Μάνο Δασκαλάκη

Ο πατέρας των τριών παιδιών προσέρχεται στο ανακριτικό γραφείο, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα, προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.

Με άλλα λόγια ο Μάνος Δασκαλάκης δηλώνει παράσταση πολιτικής αγωγής και θα βρεθεί αντιμέτωπος με την σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκαλύπτοντας την πλήρη διαφοροποίησή του από τη μέχρι εκείνη την στιγμή ενιαία αντίδραση με κοινό μέτωπο έναντι δημοσιευμάτων των δύο γονιών.

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο Μάνος Δασκαλάκης και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πηγή: iefimerida.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button