Στην Αιτωλοακαρνανία την Πέμπτη ο υπ. Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τσουκαλάς

Περιοδεία Κώστα Τσουκαλά στην Αιτωλοακαρνανία: Υποστήριξη στην Τοπική Οικονομία και προσκλητήριο για ενιαίο μέτωπο ενάντια στην εγκατάλειψη της Περιφέρειας από τη Νέα Δημοκρατία

Ο Κώστας Τσουκαλάς, υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, για να συζητήσει με κατοίκους και φορείς τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο νομός, εστιάζοντας στις δυσκολίες της τοπικής οικονομίας, στην έλλειψη πόρων και υποδομών για την υγειονομικής περίθαλψη των κατοίκων, «αλλά και στην εγκατάλειψη της περιφέρειας από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», όπως σημειώνει σε ανακοίνωση του.


Σημεία Προτεραιότητας:
Υποστήριξη πρωτογενούς τομέα: Η ανεπαρκής χρηματοδότηση από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει οδηγήσει σε σοβαρή αγανάκτηση και αναστάτωση τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του νομού, οι οποίοι δυσκολεύονται να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους.

Υγεία και υποδομές: Οι ελλείψεις σε προσωπικό και εξοπλισμό στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της περιοχής επιβαρύνουν την ποιότητα της παρεχόμενης περίθαλψης και δυσκολεύουν την πρόσβαση των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.
Εγκατάλειψη της υπαίθρου: Η συνεχής αδιαφορία της κυβέρνησης για τις ανάγκες της υπαίθρου έχει οδηγήσει σε οικονομική και κοινωνική υποβάθμιση των τοπικών κοινωνιών. Η Νέα Δημοκρατία έχει αποτύχει να προσφέρει ουσιαστική στήριξη στους αγρότες, τους παραγωγούς και τους κατοίκους της περιφέρειας.

Ο Κώστας Τσουκαλάς καλεί τους κατοίκους να συμμετάσχουν ενεργά στην περιοδεία, ώστε να δημιουργηθεί ένα ισχυρό μέτωπο απέναντι στις παραλείψεις και τις ανεπάρκειες της κυβέρνησης και να επιταχυνθεί η λήψη μέτρων που θα ενισχύσουν τον πρωτογενή τομέα, την υγειονομική περίθαλψη και την τοπική οικονομία της Αιτωλοακαρνανίας.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Κώστας Τσούκαλας ΠΑΣΟΚ υποψήφιος ευρωβουλευτής