Μουσική

Στην 14η συνάντηση χορωδιών ο "Ορφέας" Αγρινίου

epi-mousiko-sxoleio
Τη συμμετοχή του στην 14η συνάντηση χορωδιών γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο “Ορφέας” Αγρινίου, το Σάββατο 1η Απριλίου στις 8:00 το βράδυ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.

Η ανακοίνωση:

“Για μια ακόμη χρονιά ο ιστορικός «ΟΡΦΕΑΣ» πρωταγωνιστής της μέθεξης και της αρμονίας προσκαλεί τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες το Σάββατο 1η Απριλίου και ώρα 8:00 το βράδυ στην εξαίρετη αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου στην 14η Χορωδιακή συνάντηση που πραγματοποιεί με την συμμετοχή πέντε χορωδιών και συγκεκριμένα με την παρουσία της χορωδίας «ΑΛΘΑΙΑ» του Μουσικού Σχολείου της πόλης μας, την χορωδία «ΕΥΜΟΛΠΟΣ» Κομοτηνής, την χορωδία «ΟΡΦΕΑΣ 1937» Λευκάδος, την χορωδία Παξών και την χορωδία του Συλλόγου του.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο ταλαντούχος πιανίστας Ηλίας Φουλίδης, καθηγητής του Μουσικού Σχολείου της πόλης. Την εκδήλωση παρουσιάζουν η Χ. Βιτσέντζου και η Ε. Καρανταλή. Θα τιμηθούν για την εξαίρετη παρουσία τους στο 2ο φεστιβάλ Μονολόγων του Δήμου μας η κ. Γιούλη Μαρούση για την σκηνοθεσία της και η κ. Τόνια Σκιαδά για την ηθοποιία της, για το ανέβασμα του έργου «Μια κανονική μέρα» της συγγραφέως κ. Κ. Γιαννάκου.

Με μυστικό την ποιότητα, το μεράκι και την ευαισθησία, σας προσκαλούμε για να σας οδηγήσουμε μακριά από την πεζή καθημερινότητα και ν’ αγγίξουμε τα συναισθήματά σας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button