Γεγονότα

Στη Ναύπακτο το ελικόπτερο για τους κατοίκους της Κλεπάς

geg-nafpaktos-elikoptero

Στην Ναύπακτο το ελικόπτερο της βοήθειας προς τους κατοίκους της Κλεπάς Ναυπακτίας –  Ζητήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη για τη μεταφορά 4 κατοίκων με ιατρικά προβλήματα

Σύμφωνα με το τοπικό blog http://nafsclick.blogspot.gr πριν από λίγη ώρα το ελικόπτερο απογειώθηκε από το Παπαχαραλάμπειο Εθνικό Στάδιο με προορισμό την Κλεπά Ναυπακτίας όπου το πρόβλημα είναι μεγάλο λόγω των κατολισθήσεων.Οι κάτοικοι έχουν αποκλειστεί και οι αρμόδιες αρχές της ΠΔΕ, της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας θα προχωρήσουν στην εκκένωση του οικισμού. Καταρχήν απομακρύνονται τέσσερις ηλικιωμένοι κάτοικοι που χρήζουν ιατροφαρμακευτικης φροντίδας.

Να σημειωθεί πως νωρίτερα σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας μετέβη στην ορεινή Ναυπακτία όπου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατολίσθησης στην Κλεπά.
Σε αίτημα της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνας Σταρακά προς τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκε η αποστολή ελικοπτέρου για τη μεταφορά τεσσάρων (4) από τους πενήντα (50) κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι χρήζουν ιατρικής βοήθειας. Η κ. Σταρακά και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτ/νίας κ. Γιάννης Τέγας βρέθηκε σε σύσκεψη, που συγκάλεσε η ίδια με το Συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας στο Δήμο Ναυπακτίας και με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής, το σωστό συντονισμό, αλλά και για συνεχή επιφυλακή σε ενδεχόμενες καταστροφές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button