Βουλευτικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Στη Μακρυνεία ο Βασίλης Αντωνόπουλος: «Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα χωριά μας»

Στις Δημοτικές Ενότητες Αρακύνθου και Μακρυνείας βρέθηκε την Τρίτη2 Ιουνίουo υποψήφιος βουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής στην Αιτωλοακαρνανία, Βασίλης Αντωνόπουλος.
Τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα ήταν για ακόμη μια φορά αυτά που κυριάρχησαν στις συζητήσεις με τους κατοίκους σε Ζευγαράκι, Ματαράγκα, Παπαδάτες, Γραμματικού, Κάτω Μακρυνού, Γαβαλού , Καψοράχη και Άγιο Ανδρέα.
Αυτό που άπαντες τόνισανήταν πωςη κατασκευή του αρδευτικού δικτύου της Μακρυνείας, ένα πάγιο αίτημα της περιοχής, πρέπει επιτέλους να τεθεί προτεραιότητα.
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων με τους κατοίκους των χωριών, αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αφορούν κυρίως στην αγροτική οδοποιία, στην υδροδότηση, στην οδική σύνδεση του περιμετρικού δρόμου της Μακρυνείας με τις τοπικές και δημοτικές κοινότητες καθώς και στην οριοθέτηση και καθαρισμό ρεμάτων, ειδικά στις πληγείσεςπεριοχές.
«Στεκόμαστε πλάι στους κατοίκους των χωριών μας, που κρατούν με κόπους ζωντανή την τοπική οικονομία. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα χωριά μας και προσωπικά δεσμεύομαι πως, αν μου δοθεί η ευκαιρία και μέσω του κοινοβουλίου, θα θέτω τα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους τους με κάθε ευκαιρία, αναζητώντας λύσεις. Άλλωστε η ενίσχυση με κάθε τρόπο του Πρωτογενούς Τομέα αποτελεί για το ΚΙΝΑΛ προτεραιότητα», ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής.
Ο Βασίλης Αντωνόπουλος το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, ενώ την Παρασκευή πρόκειται να επισκεφθεί το Θέρμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button