Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Στη φυλακή μεθυσμένος οδηγός που αναστάτωσε το κέντρο του Μεσολογγίου

Στις φυλακές Πατρών οδηγήθηκε χθες ο άνδρας που πιάστηκε να οδηγεί μεθυσμένος στο Μεσολόγγι και μάλιστα μέσα στον πεζόδρομο.

Ο εν λόγω οδηγούσε το μικρό φορτηγό του το οποίο ήταν φορτωμένο με καλαμπόκι μέσα στον πεζόδρομο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί αντιλήφθηκαν ότι ο εν λόγω οδηγός είναι κινητός κίνδυνος ειδοποίησαν την αστυνομία και χάρη στην επέμβαση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


Ο οδηγός συνελήφθη και αφού υποβλήθηκε σε αλκοτέστ διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου και αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του στις φυλακές της Πάτρας.

Όπως αναφέρει και η αστυνομία είναι σημαντικό να κατανοήσει κανείς την νομοθεσία και τις προβλεπόμενες κυρώσεις, όχι μόνο για να μην βρεθεί παραβάτης, αλλά κυρίως να μην προκαλέσει δυσάρεστες και τραγικές καταστάσεις στον ίδιο αλλά και σε άλλους χρήστες των δρόμων.

aixmi-news

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button