Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Στη ΔΟΥ οι απλήρωτοι λογαριασμοί νερού» λέει η ΔΕΥΑ Μεσολογγίου

«Γονατίζει» από χρέη και απλήρωτους λογαριασμούς η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου

Στην Δ.Ο.Υ. θα πηγαίνουν οι λογαριασμοί νερού που μένουν για μεγάλο διάστημα απλήρωτοι σύμφωνα με ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Μεσολογγίου.

Όπως αναφέρει, «είναι γνωστό ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Μεσολογγίου αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που συσσωρεύονται  για πολλά χρόνια και τα οποία κλυδωνίζουν  την υπόσταση της».


«Επειδή διακυβεύεται η δημόσια υγεία και το περιβάλλον εάν δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για να καλύψουμε τις απαιτούμενες δαπάνες, ενημερώνουμε  ότι στο προσεχές διάστημα θα λάβει χώρα η έναρξη βεβαίωσης οφειλών προς τη Δ.Ο.Υ.  βάσει όσων ορίζει το Φ.Ε.Κ. 5511/25-10-2022» υπογραμμίζει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μεσολογγίου.

«Σε καμιά περίπτωση δεν θα  προχωρήσουμε αλόγιστα  στη διακοπή της υδροδότησης» τονίζει η Δ.Ε.Υ.Α. Μεσολογγίου και καταλήγει:

«Όμως,  είμαστε αναγκασμένοι όταν υπάρχουν λογαριασμοί που μένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι καταναλωτές αδιαφορούν παρά τις υπομνήσεις μας, να τηρήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δ.Ε.Υ.Α. Μεσολογγίου:

«Καλούμαστε όλοι άμεσα να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας  και να προβούμε σε εξοφλήσεις απλήρωτων λογαριασμών ή να προβούμε  σε άμεση ρύθμιση καταβολής των οφειλών μας.

Είναι γνωστό ότι η Δ.Ε.Υ.Α. Μεσολογγίου αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα που συσσωρεύονται  για πολλά χρόνια και τα οποία κλυδωνίζουν  την υπόσταση της.

Εκτός βέβαια από τα δυσβάσταχτα  χρέη των παρελθόντων ετών, η ενεργειακή κρίση επιβάρυνε αφόρητα το κόστος λειτουργίας της ενώ παραμένει πολύ σοβαρός  βραχνάς το θέμα των απλήρωτων λογαριασμών και των παράνομων συνδέσεων.

Καταναλωτές, επιχειρήσεις, δημότες, διοίκηση και εργαζόμενοι έχουμε υποχρέωση να σταθούμε με υπευθυνότητα απέναντι στον φορέα που διαχειρίζεται το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό.

Καλούμαστε όλοι άμεσα να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας  και να προβούμε σε εξοφλήσεις απλήρωτων λογαριασμών ή να προβούμε  σε άμεση ρύθμιση καταβολής των οφειλών μας.

Επειδή διακυβεύεται η δημόσια υγεία και το περιβάλλον εάν δεν υπάρχουν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για να καλύψουμε τις απαιτούμενες δαπάνες, ενημερώνουμε  ότι στο προσεχές διάστημα θα λάβει χώρα η έναρξη βεβαίωσης οφειλών προς τη Δ.Ο.Υ.  βάσει όσων ορίζει το Φ.Ε.Κ. 5511/25-10-2022.

Σε καμιά περίπτωση δεν θα  προχωρήσουμε αλόγιστα   στη διακοπή της υδροδότησης. Όμως,  είμαστε αναγκασμένοι όταν υπάρχουν λογαριασμοί που μένουν απλήρωτοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και οι καταναλωτές αδιαφορούν παρά τις υπομνήσεις μας, να τηρήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες.

Με εκτίμηση,

Ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ.

Επαμεινώνδας Πανάς».

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button