Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Η Στέλλα Γράβαλου Καζαντζή υποψήφια τοπική σύμβουλος Αγρινίου με τη Χρ. Σταρακά: «Το Αγρίνιο αξίζει καλύτερη μεταχείριση»

«Αποφάσισα σ’ αυτές τις εκλογές να είμαι υποψήφια στο πλευρό μιας δυναμικής και αξιόλογης γυναίκας την οποία εμπιστεύομαι και στηρίζω γιατί είναι άφθαρτη , με επιστημονική γνώση, διοικητική εμπειρία και διαθέτει πλέον μια μακρόχρονη ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση», αναφέρει η Στέλλα Γράβαλου Καζαντζή, υποψήφια τοπική Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου με τον συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά.

Η ίδια δηλώνει έτοιμη να βοηθήσει την πόλη της και όπως αναφέρει σε μήνυμά της, ευελπιστεί να συμβάλλει «ώστε κάποια από τα άγχη και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων που ρίχτηκαν από μικρή ηλικία στον επαγγελματικό στίβο να μετριαστούν» : «Σκοπεύω να μεταφέρω τη φωνή των νέων ανθρώπων στο Τοπικό Συμβούλιο της πόλης που ζω και μεγαλώνω τα δυο μου παιδιά προκειμένου να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο», αναφέρει.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

Αποδέχθηκα με πολύ μεγάλη χαρά την πρόσκληση της υποψηφίας Δημάρχου Χριστίνας Σταρακά να συμπορευτώ μαζί της και να κατέλθω ως υποψήφια Τοπική Σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Αγρινίου με το συνδυασμό του << Αγρίνιο Μπορείς >> γιατί έχω τη θέληση, την όρεξη και το μεράκι να βοηθήσω την πόλη μου,την πόλη που μεγάλωσα,ζω και αγαπώ. Ως άνθρωπος της γενιάς μου και έχοντας βγει από νεαρή ηλικία στον επαγγελματικό στίβο γνωρίζω από πρώτο χέρι τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους ανθρώπους, τις αγωνίες και τα άγχη τους. Με την υποψηφιότητα μου ευελπιστώ να βοηθήσω ώστε κάποια απο αυτά τα άγχη και τις αγωνίες να μετριαστούν και σκοπεύω να μεταφέρω τη φωνή των νέων ανθρώπων στο Τοπικό Συμβούλιο της πόλης που ζω και μεγαλώνω τα δυο μου παιδιά προκειμένου να εργαστούμε όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Αποφάσισα σ’ αυτές τις εκλογές να είμαι υποψήφια στο πλευρό μιας δυναμικής και αξιόλογης γυναίκας την οποία εμπιστεύομαι και στηρίζω γιατί είναι άφθαρτη , με επιστημονική γνώση, διοικητική εμπειρία και διαθέτει πλέον μια μακρόχρονη ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας, το Αγρίνιο να ξεχωρίσει!!!!

Μπορούμε να δώσουμε στο Αγρίνιο την χαμένη αισθητική που του λείπει! Μπορούμε να κάνουμε την πόλη και τις γειτονιές της πιο όμορφες και σίγουρα περισσότερο Πορευόμαστε, με τιμιότητα, ήθος και διάθεση προσφοράς, για μας και τα παιδιά μας Είμαι ένας άνθρωπος με κοινά βιώματα με όλους εσάς, έχω περάσει δυσκολίες και είμαι άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο εύκολα προσβάσιμος, η φίλη , η συνεργάτης . Η στήριξη σας θα με τιμήσει κ θα την αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο. ” Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση αντιμετώπιση των άνισων”, όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης. Έτσι με σωστη αντιμετώπιση, σωστό χειρισμό, ήθος, εχεμύθεια, αξιοπρέπεια κ ένα μεγάλο κ ζεστό χαμόγελο, θα μεριμνήσουμε μαζί κ θα βρούμε νέες ιδέες κ τρόπους έτσι ώστε αυτός ο τόπος, το Αγρίνιο να αξιοποιηθεί και να αποκτήσει ταυτότητα και αισθητική. Ζητώ την στήριξη σας και θέλω να γνωρίζετε πως δεν θα προδώσω ποτέ την εμπιστοσύνη σας όπως δεν το έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα μέσα από την επαγγελματική μου συναναστροφή με όλους εσάς. Το Αγρίνιο μπορεί και πρέπει να γυρίσει σελίδα! Η τοπική κοινότητα Αγρινίου αξίζει καλύτερη μεταχείριση

Ετικέτες

3 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close