ΠαραπολιτικάΡοή Ειδήσεων

Πολύ προβλέψιμα τα αποτελέσματα της Αιτωλοακαρνανίας

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή αν λέγαμε ότι δεν κουνήθηκε… φύλλο στην σταυροδοσία και στους βουλευτές που προέκυψαν από την Αιτωλοακαρνανία. Τα αποτελέσματα ήταν τόσο προδιαγεγραμμένα που θα μπορούσες να κοιμηθείς το Σάββατο και να ξυπνήσεις την Δευτέρα και να μην έχεις χάσει τίποτε επί της ουσίας.

Με εξαίρεση ίσως τον εκλεγμένο από το ΚΚΕ κ. Παπαναστάση που είναι στρατιωτικός και ελπίζουμε να τα λέει… τσεκουράτα σύμφωνα και με μια παλιά ελληνική ταινία. Έτσι κι αλλιώς το ΚΚΕ, πάντως, είναι δύσκολο να «διαβαστεί», έχει τους δικούς του κώδικες που δεν είναι ίδιοι με των άλλων κομμάτων.

Κατά τα λοιπά, ποιος δεν περίμενε την τριάδα Καραγκούνη, Σαλμά και Λιβανού και μάλιστα με αυτή την σειρά; Ή μήπως αναμενόταν κάτι άλλο στη περίπτωση Βαρεμένου και Μωραΐτη στον ΣΥΡΙΖΑ; Οι υψηλές επιδόσεις του Θ. Παπαθανάση και η πολύ καλή πορεία του Σταύρου Καραγκούνη απλά δεν θα  μπορούσαν να  σπάσουν  τα μπλοκ που υπήρχαν.

Και ίσως να πει κάποιος ότι στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τίποτε δεν ήταν σίγουρο αλλά τότε δεν θα ξέρει πόσο σίγουρος ήταν για την εκλογή ο Δ. Κωνσταντόπουλος. Σε σημείο να δίνει αρκετές μέρες πριν ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα στην Ναύπακτο,  στην γιορτή για την εκλογή του! Ναι, ήταν τόσο σίγουρος, βέβαια με κάπως υψηλές προβλέψεις καθώς θεωρούσε ότι θα εκλεγεί με μεγάλη άνεση.

Σε κάθε περίπτωση, η ουσία δεν αλλάζει, το αποτέλεσμα ήταν μπετόν αρμέ, δεν υπήρχαν περιθώρια για εκπλήξεις.

η συντακτική μετεκλογική μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button