Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Χριστίνα Σταθοπούλου: Μια δυναμική γυναίκα στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά

Η νομικός, σύμβουλος απασχόλησης και διευθύντρια ΚΕΚ Χριστίνα Σταθοπούλου, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη την υποψηφιότητα της για Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό της Χριστίνας Σταρακά.

Η δήλωση της κ. Σταθοπούλου:


“Αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά του Δήμου μας, με τον συνδυασμό της υποψήφιας Δημάρχου Χριστίνας Σταρακά, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, γνωρίζοντας άμεσα και έχοντας βιώσει τα προβλήματα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας, κυρίως στο τομέα εργασίας (άνεργους, επαγγελματίες, πτυχιούχους, ΑμεΑ) αλλά και στον τομέα της ανάπτυξης (εκπαίδευση, αθλητισμός, πολιτισμός).

Στόχος μας είναι, να αποδείξουμε ότι με δύναμη, ευαισθησία και συλλογική προσφορά, το ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει η πόλη που της αξίζει να είναι. Μια πόλη σύγχρονη, με οικονομική ανάπτυξη στην οποία θα ζούμε και θα εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια και μέλλον.”

Η Χριστίνα Σταθοπούλου του Ευαγγέλου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Γονείς της είναι ο Βαγγέλης Σταθόπουλος και η Ελένη Σταθοπούλου .

Είναι μητέρα δυο αγοριών, του Νικόλα (φοιτητής του Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών στο Τμήμα των Τοπογράφων Μηχανικών) και του Βαγγέλη (φοιτητής του Πανεπιστήμιου Αιγαίου στο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας Τουρισμού).

Αποφοίτησε από το ΕΠΛ Αγρινίου και είναι πτυχιούχος Νομικής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 1995 εργάστηκε στο Δημόσιο ΙΕΚ Αγρινίου, τόσο στην εκπαίδευση ενηλίκων, όσο και στην Διοίκηση . Αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σε σχολεία του νομού μας με την ειδικότητα της Νομικού.

Από το 2006 εργάζεται ως Διευθύντρια, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Υπεύθυνη και Επόπτρια Προγραμμάτων για Ενηλίκους σε Κέντρο δια Βίου Μάθησης.

Συμμετείχε ως Πρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου για 6 χρόνια και μέλος της 12ης Σχολικής Επιτροπής Αγρινίου.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button