Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Χριστίνα Σταθοπούλου: «Θέλουμε να γίνουμε η αλλαγή που αξίζει το Αγρίνιο»

Η Χριστίνα Σταθοπούλου, υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τη Χριστίνα Σταρακά,είναι πτυχιούχος Νομικής του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάζεται ως διευθύντρια ΚΕΚ, σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Υπεύθυνη προγραμμάτων ΕΣΠΑ στο Αγρίνιο.

Είναι μια γυναίκα που διεκδικεί για πρώτη φορά θέση στα δρώμενα του δήμου Αγρινίου με τον συνδυασμό «Αγρίνιο Μπορείς».

«Ένας καλύτερος τόπος, ένας τόπος που θα αξίζει στους ανθρώπους του», σύμφωνα με την ίδια, αποτέλεσαν το έναυσμα για να ασχοληθεί με τα κοινά.

Δηλώνει ενεργός πολίτης και πιστεύει ότι ο δήμος Αγρινίου αξίζει περισσότερα και μπορεί να τα πετύχει με συντονισμένη και μεθοδική προσπάθεια, στελεχωμένος από ανθρώπους που γνωρίζουν τα προβλήματα του δήμου Αγρινίου και έχουν τις ικανότητες να τα λύσουν.

Στο πρόσωπο της Χριστίνας Σταρακά, φίλης από τα μαθητικά χρόνια, βρήκε όπως δηλώνει τον άνθρωπο που την ενέπνευσε να συμπορευτούν «με κοινό στόχο να γίνει το Αγρίνιο η πόλη που μας αξίζει».

«Θέλουμε να γίνουμε η αλλαγή του τόπου μας, να φέρουμε την αλλαγή, να διώξουμε τις παλιές νοοτροπίες και να μπορέσουμε όλοι μαζί να κάνουμε το Αγρίνιο την πόλη που οραματιζόμαστε, και τον δήμο μας, έναν δήμο σύγχρονο, με οικονομική ανάπτυξη στον οποία θα ζούμε και θα εργαζόμαστε με αξιοπρέπεια και μέλλον. Είμαι ευτυχισμένη που στο όμορφο αυτό ταξίδι, που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες, μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω σε επαφή με ανθρώπους από τις γειτονιές και τα μέρη του δήμου μας και να ακούσω και να αφουγκραστώ τα προβλήματα τους.

Όραμά μου να συνδράμω στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας με την εμπειρία στην διεκδίκηση επιχορηγήσεων και κονδυλίων μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ κλπ σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς της πόλης μας. Οφείλουμε να διεκδικήσουμε κάθε ευκαιρία και πόρο που θα συμβάλει στην ανάπτυξη του τόπου μας και θα δώσει στους νέους την δυνατότητα να ενεργοποιηθούν επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα, στην ανάδειξη και τυποποίηση των τοπικών μας προϊόντων καθώς και στον τουρισμό.

Με Σχέδιο και Οργάνωση, με ανθρώπους που διαθέτουν την Γνώση, τις Ικανότητες και έχουν την Διάθεση, την Δύναμη και την Ευαισθησία,, το Αγρίνιο Μπορεί με την Συλλογική Προσπάθειά μας να γίνει η Πόλη που Οραματιζόμαστε», αναφέρει η ίδια σε μήνυμά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close