Στάση στη Μαλεσιάδα για φίλους του Άρη πριν τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (φωτο)

Οι φίλοι του Άρη θα τιμήσουν τον Παναιτωλικό «Εις το Όνομα του Άλκη»

Λίγες ώρες πριν το ματς με τον Παναιτωλικό, αντιπροσωπεία της Δομής «Εις το Όνομα του Άλκη» έκαναν μία στάση στη Μαλεσιάδα Βάλτου, όπου εδρεύει ένας ακόμη ποδοσφαιρικός Άρης.

Η αντιπροσωπεία των φίλων του Άρη με την ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος Παναιτωλικός – Άρης, θα δώσουν το «παρών» στο Αγρίνιο και να αναρτήσουν ξανά το πανό στο μέρος που πρωτοεμφανίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο.


Η Δομή έχει στην κατοχή της (πλειοψήφησε στη σχετική δημοπρασία μέλος της) το πανό με το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το άψυχο σώμα του ΑΛΚΗ!

Έτσι, μέλη της βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το χωριό του Βάλτου προτού βρεθούν στο γήπεδο του Παναιτωλικού για να τιμήσουν την Αγρινιώτικη ομάδα.

Η ανάρτηση της ομάδας του Άρη Μαλεσιάδας:

«Αν μας έλεγε κανείς ότι κάποτε θα έφταναν στο χωριό μας, οπαδοί του Άρη Θεσσαλονίκης, θα τον περνούσαμε για τρελό.

Κι όμως έγινε! Ήταν μεγάλη μας η τιμή και η χαρά που υποδεχτήκαμε και ξεναγήσαμε τα μέλη του Εις το Όνομα του Άλκη – In The Name Of Alkis στη Μαλεσιάδα, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Παναιτωλικό.

Κάτσαμε, φάγαμε, τα είπαμε, τραγουδήσαμε συνθήματα, μιλήσαμε για τον Άρη Μαλεσιάδας και στο τέλος ανταλλάξαμε εμφανίσεις.

Εμείς τους δώσαμε μία από τη φετινή χρονιά της ομάδας και εκείνοι μια υπογεγραμμένη φανέλα του συλλόγου, από όλους τους ποδοσφαιριστές του! Από τον Ιτούρμπε, τον Ζερβίνιο, τον Γκρέι!

Λίγο πριν κατηφορίσουν για το Αγρίνιο, δώσαμε ραντεβού για τη Θεσσαλονίκη. Δεν θα ήταν τέλειο, άραγε, ένα φιλικό μεταξύ του Άρη Θεσσαλονίκης και του Άρη Μαλεσιάδας;»

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: Αρης Μαλεσιάδα Παναιτωλικός