ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Σταρακά: «Το ΠΑΣΟΚ είναι η σοβαρή προοδευτική αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος

Αποτιμώντας τη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, η βουλευτής Αιτωολοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Χριστίνα Σταρακά, υπογράμμισε σε δηλώσεις της τα εξής:

«Ένα είναι το βασικό πολιτικό συμπέρασμα από την τριήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης: Η σοβαρή, υπεύθυνη, προοδευτική αντιπολίτευση που χρειάζεται η Βουλή και ο τόπος έχει επικεφαλής τον Νίκο Ανδρουλάκη και μέλη της όλη την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.


Ήταν χαρακτηριστική για παράδειγμα η αμηχανία του πρωθυπουργού απέναντι στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για δημιουργία αποθέματος 150.000 κοινωνικών κατοικιών για να μπορούν να βρουν στέγη τα νέα ζευγάρια – γιατί ανέδειξε την αποτυχία της στεγαστικής πολιτικής της ΝΔ που δημιουργεί μόνο πελάτες για τις τράπεζες, χωρία να δίνει καμία λύση. Και ακόμα χαρακτηριστικότερη η σιωπή του στην πρόταση / πρόκληση του Νίκου Ανδρουλάκη «σας προκαλώ να δεχτείτε την πρόταση μας για στελέχωση των διοικήσεων οργανισμών και νοσοκομείων μέσω ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού εντός των επόμενων δύο μηνών» – γιατί ανέδειξε πώς άλλο ο εκσυγχρονισμός στην πράξη (ΠΑΣΟΚ) και άλλο η απλή λογοκλοπή του «εκσυγχρονισμού» (ΝΔ).

Έτσι θα συνεχίσουμε. Μιλώντας για οικονομικές, κοινωνικές και διοικητικές μεταρρυθμίσεις και επαναστάσεις που η ΝΔ δεν μπορεί ούτε καν να φανταστεί, πόσο μάλλον να υλοποιήσει. Και έχοντας πάντα στο μυαλό αυτό που είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: «Αυτή είναι η πραγματική αγωνία των Ελλήνων πολιτών. Αυτή είναι η αγωνία προοδευτικού κόσμου: Η μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων. Κι εμείς θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο για να το πετύχουμε».

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
new600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button