Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Χρ.Σταρακά: Θα εργαστούμε μεθοδικά για να υλοποιηθεί το σχέδιο του Παναιτωλικού για το γήπεδο

Επιστολή της Χριστίνας Σταρακά για τις προτάσεις του Παναιτωλικού, προς τα Διοικητικά Συμβούλια ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Παναιτωλικού:

Έχοντας ως βασική μου αρχή την συνεργασία με τους φορείς και τους συλλόγους, από την θέση της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας είχα την χαρά να συνεργαστώ τα προηγούμενα χρόνια με τον κ. Φώτη Κωστούλα, τον κ. Μάκη Μπελεβώνη και τα μέλη της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό του Αγρινίου και του Παναιτωλικού, ο οποίος είναι ο καλύτερος πρεσβευτής της πόλη σε όλη την Ελλάδα.

Με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού δουλέψαμε μεθοδικά και συστηματικά, όλο το προηγούμενο διάστημα, καταθέτοντας μια ολοκληρωμένη πρόταση με αποτέλεσμα η αναβάθμιση του γηπέδου του Παναιτωλικού να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η κοινή αυτή προσπάθεια είχε εξαιρετικά αποτελέσματα και για πρώτη φορά ο Παναιτωλικός, με την πολιτική βούληση του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα αλλά και

την στήριξη του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, εξασφάλισε πόρους από την κεντρική εξουσία προκειμένου να αναβαθμίσει το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του γενικότερα.
Το προηγούμενο διάστημα και συγκεκριμένα στις 5 Απριλίου υπήρξε συνάντησή μου με τα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού όπου είχα την ευκαιρία να συζητήσω αναλυτικά τις προτάσεις, με τις οποίες συμφωνώ τόσο εγώ όσο και το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Αγρίνιο Μπορείς».

Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα μας έχουμε σχεδιάσει την αναβάθμιση του υπάρχοντος Αρχαιολογικού Μουσείου με την ενοποίηση των χώρων του με τη Βιβλιοθήκη και τη Γλυπτοθήκη Καπράλου καθώς και την ανάδειξη του Πάρκου ως τοπόσημο-πρωταγωνιστή στη ζωή της πόλης. Οι πρωτοβουλίες αυτές σε συνδυασμό με πρωτοβουλίες για την αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου του γηπέδου θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της ευρύτερης περιοχής.

Στο τομέα του αθλητισμού, οραματιζόμαστε το Αγρίνιο στη θέση που του αξίζει, «πρωταθλητή» στα αθλητικά δρώμενα της Δυτικής Ελλάδας. Δέσμευση μας είναι η βελτίωση και η αναβάθμιση της οδικής σύνδεσης με το Αθλητικό Κέντρο Emileon καθώς και η δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων αξιοποιώντας δημοτικούς χώρους και σε συνεργασία με αθλητικούς συλλόγους.

Ως νέα δημοτική αρχή θα εργαστούμε μεθοδικά με την διοίκηση του Παναιτωλικού και τον Ερασιτέχνη, από κοινού με τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να υλοποιηθεί το σχέδιο του Παναιτωλικού και να αναβαθμιστεί η πόλη και ο αθλητισμός της περιοχής γενικότερα. Είμαι βέβαιη ότι τους στόχους αυτούς θα τους πετύχουμε τα επόμενα χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button