ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Σταρακά για Πογωνιά-Πλαγιά: “Ξεκίνησε η υλοποίηση ενός κομβικού έργου για την Αιτωλοακαρνανία”

Η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας και νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Αγρινίου, Χριστίνας Σταρακά, βρέθηκε χθες, κατόπιν πρόσκλησης του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, στην εγκατάσταση του εργολάβου στο έργο Πογωνιά- Πλαγιά, για το οποίο και συνέβαλε ώστε να ξεπεραστούν πολύ σοβαρές δυσκολίες με την ένταξη, την χρηματοδότηση, την εκτέλεση, είχε νομικά ζητήματα, προσφυγές κλπ.

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα δήλωσε τα ακόλουθα:

“Σήμερα, με την εγκατάσταση εργολάβου στο έργο συντήρησης και βελτίωσης του Οδικού Άξονα Πλαγιάς,ξεκίνησε η υλοποίηση ενός κομβικού έργου τουριστικής ανάπτυξης για τα δυτικά παράλια της Αιτωλοακαρνανίας. Μια βαλτωμένη εργολαβία 20ετίας πήρε πια σάρκα και οστά.

Η ανάδειξη των Δυτικών Ακτών αποτέλεσε ένα στοίχημα της θητείας μου στην Περιφέρεια.Ένα πολυπόθητο όνειρο αυτοδιοικητικών και κατοίκων της περιοχής γίνεται τώρα πραγματικότητα και δικαιώνει αγώνες πολλών ανθρώπων αλλά και εμένα την ίδια.Θέλω ευχαριστήσω τον Απόστολο Κατσιφαρα που πίστεψε και διεκδίκησε με όραμα και πάθος το συγκεκριμένο έργο,καθώς επίσης και τους συνεργάτες της προηγούμενης περιφερειακής αρχής που συνεργάστηκαν μαζί μου για να φτάσει πια η στιγμή της υλοποίησης του έργου.

Επίσης τον πρώην Γενικό Γραμματέα Υποδομών,κ.Γιώργο Δεδε,για την χρηματοδότηση και τέλος τον Δήμαρχο Ακτίου- Βόνιτσας,κ.Γιώργο Αποστολάκη,για τη συνεισφορά του στη διεκδίκηση αυτού του έργου. Εύχομαι στον Περιφερειάρχη κ.Νεκτάριο Φαρμάκη να συνεχίσει να εργάζεται για την υλοποίηση του έργου ώστε να παραδοθεί άμεσα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής”.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close