ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Σταμνά: Η αμέλεια οδήγησε στο θάνατο τον 19χρονο Νίκο

H αμέλεια των αρμοδίων πιθανολογείται ότι ήταν µία απ’ τις αιτίες που οδήγησε στον θάνατο τον 19χρονο Νίκο Μπούρο, που πριν από λίγες ημέρες καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του στη Σταμνά.

Σύμφωνα µε τις εκτιμήσεις πολλών κατοίκων, που καθημερινά διασχίζουν τον συγκεκριμένο δρόμο µε τα τρακτέρ τους, ο 19χρονος προσπάθησε να αποφύγει το σκαλοπάτι που σχηματίζεται από την φθορά της ασφάλτου και κινήθηκε αριστερά, µε αποτέλεσμα η ρόδα να βγει εκτός δρόμου και να ακολουθήσει η ανατροπή του βαρέος οχήματος το οποίο τον καταπλάκωσε.


Αν όµως ο δρόμος είχε συντηρηθεί, ίσως ο Νίκος δεν θα είχε χάσει τη ζωή του. Και εδώ έρχεται να αναδειχθεί η τραγική κατάσταση του αγροτικού δικτύου της Σταμνάς που ξεπερνά τα 40 χιλιόμετρα.

Στο δίκτυο αυτό καθημερινά κινούνται εκατοντάδες τρακτέρ, γεωργικά μηχανήματα και αυτοκίνητα, που κάνουν ακροβατικά για να περάσουν, όπως λέει ο αγρότης, Δημήτρης Καζάκος. Όλοι οι αγροτικοί άξονες βρίσκονται σε κακά χάλια που γίνονται χειρότερα κάθε φορά που βρέχει. Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι το εν λόγω δυστύχημα, δυστυχώς, δεν θα είναι το τελευταίο, αν δεν παρθούν μέτρα…

Βάσω Βήττα, aixmi-news.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button