Στα ημιτελικά του Κυπέλλου ο Ολυμπιακός, νίκησε στο φινάλε τον Παναθηναϊκό

Με γκολ ποίημα του Χρήστου Μουζακίτη στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι Πειραιώτες είχαν τον έλεγχο του ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δημιούργησαν φάσεις, έχασαν πέναλτι με τον Ελ Κααμπί στο 90′ και κινδύνευσαν να χάσουν τα πάντα στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ήταν η στιγμή που ο Τζούρισιτς σπατάλησε τεράστια ευκαιρία προ του Πασχαλάκη.
Το παιδί θαύμα των ερυθρόλευκων όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με απίστευτο μονοκόμματο σουτ, από το ύψος της περιοχής, μετά την απομάκρυνση του Ίνγκασον, σφράγισε πανηγυρικά το εισιτήριο της ομάδας του για τα ημιτελικά.
Ολυμπιακός (Μεντιλίμπαρ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ρέτσος (46′ Μπιανκόν), Κάρμο, Ροντινέι, Έσε, Μουζακίτης, Τσικίνιο (72′ Βέλντε), Όρτα (54′ Κωστούλας), Ζέλσον, Ελ Κααμπί.
Παναθηναϊκός (Βιτόρια): Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Ίνγκασον, Μπράουν, Μλαντένοβιτς (65′ Σιώπης), Ουναί (75′ Μπακασέτας), Μαξίμοβιτς, Τσέριν, Τετέ (85′ Μαντσίνι), Πελίστρι (64′ Ντζούρισιτς), Ιωαννίδης (75′ Σβιντέρσκι).